Followers MamaTisya

Friday, November 25, 2011

selang sehari dpt lg seketul BE br...:)



smlm aku tgk nana update die dpt BE 3 hari berturut2
byk tul BE dok menari2 kt blognye
pg ni aku check ada muncul seketul BE br
BE-29 Nestle Maggie Hot Cup
selang sehari dr aku update dpt BE-28 
tp still muncul kt blog contest
alhamdulillah rezeki ari jumaat


tq Nuffnang:)







 saper yg blum join..arini last day b4 @5pm





6 comments:

♥cikmOt♥ said...

saya jugak yang takde BE...sob

Myra Jay said...

Tahniah ye BE muncul lg..


Kak,myra arini publish entry kia jumpa ritu..

Nana said...

lemah rasa klw be tu kat blog contest kan hehe sure xbanyak yg leh dikumpul

finizaini said...

nyah..aku slalu tngok ko posting psl BE..arini baru le aku tau sbb aku bkk nufnang aku baru pasan aku ade BE..hahhah...

watyz said...

tahniah! masyukk....

Mama Zharfan said...

beshnya dpt BE tu blog me nuff dh lupa nak bgai BE gamaknya--long time tak de BE :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...