Followers MamaTisya

Thursday, November 3, 2011

bila blogger FEMES dtg komen entry MamaTisya :)


ye la blogger femes ni kn slalu rmi org bc blog diorang
 kdg2 diorang reply kt komen entry jugak
tp sesekali dtg komen kt blog kecik ku ini rs mcm best jugak:)
yela blogger femes kn..rsnye bz gk kalo nk bc entry followers yg beribu2 lemon
mcm aku gk la..tk terbaca entry2 followers aku
tp saper2 yg rajin komen entry aku
aku ucapakn tq even aku xreply satu2 mcm dlu2
tp if ada komen berbentuk soklan
insya allah aku akan cuba bg jawapan direct kt blog yg tnye soklan tu


antara blogger femes yg slalu kita tgk ada time event2 Nuffnang
saper lg kalo bkn eyriqazz & cik epal

 









dua2 blog ni kdg2 aku ada komen..kdg2 aku jd silent readers
bila bc nana ckp cik epal tu br 20 thn rs mcm tk caya
muda lg tp cara die nmpk matang


income diorang dr hasil berblogging ni mmg ribu2 je..tahniah utk mereka
so saper2 yg blum pernah terjah blog eyriqazz or cik epal..sila la terjah
blog eyriqazz slalu gk ada wat small giveaway and aku pn dh pernah menang juga
bole refer link kt bwh ni:)




 
 
 
 

20 comments:

Nana said...

tau xpe tekejut dengan cik epal baru 20 ingt baya kita hehe..matured sgt

amiey lee said...

heeee besttt je kan...

riban2 tak yah keje dh..blogger sepenuh masa..

Gieyana said...

syok jd blogger yg masyukk mcm depa kan..mcm we al nie brp sen jer dpt..ekekeke

AdanyaKauUntukku said...

seronok kan..huhuhu

tapi lagi seronok kalau kawan2 tersayang yang reply..

terharu ok

Zana Nordin said...

fuh.....aku tumpang bangga
best ooo...blogger femes tinggalkan jejak kat blog...yelah...kadang2 blogger femes nie jarang2 nak baca blog kita yg biasa2 nie

Imaan09 said...

mama tisya.. smlm mama tisya dtg komen kt blog saya pun saya dah rasa 'blogger hebat komen kt blog aku???'
ngeh3..! mujur x buat entry ja..

POSH76 said...

glam u ....kelaassss

Dee said...

hrp2 blogger2 femes rajin2lah BW sbb bloggers picisan mcm kita mmg happy je rasa kan..rasa dihargai..

MyKhalish said...

wahh bestla... mau lgk naik rating uv nih..

amiey lee said...

ERIN ..THANKSSSS DAH PAHAMM :P

Mama Zharfan said...

kagum dgn both of them sbb income sgt masyuk!

mummy_ayu said...

wah..blog aku tak pernah pun kena terjah ngan blogger femes2 nie...

Nad @ MamaZakwan said...

saya pun cam imaan09 ;)

kalu mamatisya yg dtg komen kt blog, rase cam teruja jek, hehe..

ajumohit said...

Betul tu Amy, seronok klu bloggers femes dtg singgah blog kita

Aleyn said...

Hi...tak yah keja dah kalau income deras cam tu....nikmatnyer

J.M.R said...

mama tisya pon blogger femes..:-)
hope leh jumpa kt event mana2 nnt:-)

tiefazatie said...

wah..ebst la..hee..

tiefazatie said...

kagum kan tgk income dorg byk gle..
alo..sis dtg blog ifa pun ifa rasa best gle!tq sis..=)

Eyriqazz said...

thanks....coming soon,projek terbaru kami :

"The Success Story of Top MaLAY bLOGGERS"...hope ble support n kasi cadangan :

http://www.eyriqazz.com/2011/11/blogger-lelaki-popular.html

cik EPAL said...

xde lah pemes sengat pon cik epal tu. ramai lg yg pemes :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...