Followers MamaTisya

Wednesday, November 23, 2011

KL City Walk


kt area opis aku ada tmpt br utk melepak mkn2
KL City Walk
tp ada lg kedai2 yg blum bukak



aritu ada member aku komen kt fb..
naper aku kalo posing mesti nk senget kaki
aku jwb saje nk bg nmpk kurus...
(kurus la sgt kn....:-p)




ngedate ngan ZANA utk kali ke-2
DEE jgn kecik ati..bkn tkmo ajak tp lastminut calling2 ZANA
tkpe nanti kita ngedate lg ye ngan DEE skali




teh O ais rm 2.30
sirap bandung rm 2.80



 char kuew teow ada sekor udang & skit kerang
tkleh lawan char koay toew sg dua :)
rm 6.50

mee goreng 
rm 5.50







nama tmpt kami mkn td 
Mee Rebus & Pasembur Istimewa...
 bole tahan mhl gk regenye


tq ZANA blanje lunch td....
nanti kita ngedate sama DEE plak ye..

9 comments:

syawalsimpsons said...

rm 6.50....mahal tapi tak kena ngan kuantitinya....

Nana said...

ckt dia pergh meleleh berkuah suka mcm ni char sangat

Mama Gee said...

kita samalah mama...ai pun kalo posing kaki sebelah mesti nk sneget2 tak reti nk lurus2...hehe

salam ziarah, rsnya pestime masuk sini nih....eh tak..dah 2,3 kali skodeng..pestime tggl komen.. ;)

Dee said...

wui..mahal gak eh..dee ok jelah..gurau2 je...dee last day 8th dec..nti kita set lunch together ye..ngan sis zana sekali..

e!ya said...

CKR sungai dua mmg terbaikkk..wendu nak kg n mknnn..

ikiqzana said...

aimi.. thanx ajak kita lunch sesama. lepas ni ajak dee skali. ngedate2 kat mana plak..??

zh-ena said...

tu style isteri david bekaham berposing tu :D

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

ehh mmg nampak kurus buat aksi cam tu hehehe..

meleleh tu nampak char kuew teow..

Gieyana said...

consider mahal lah kan psl tgk CKT dier sket jer udangnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...