Followers MamaTisya

Tuesday, November 22, 2011

Sukan Sea ke-26: Skuad Harimau Muda Raih Pingat Emas


pg ni sure rmi blogger dok update entry psl bola
even aku xtgk bola dr awal smp akhir
time m'sia vs indonesia smlm
just tgk time starting kejap je..lps tu aku dok lyn blog
tp dgr sorakan kt umh aku ni
pastu bc update status dr kwn2 fb
mmg meriah tul....siap ada bunyi mercun kt kawasan umh korang ye
apa2 pn tahniah utk Skuad Harimau Muda 
cz raih pingat emas utk Sukan Sea
tahniah utk  KFCM  & pemain2 lain
tp naper aku bc status kwn2 kt fb smlm
dok marah & geram kt Ahmad Fakri Saarani
tk brp kenal lak...tkpe nanti aku google..
apa kes sebenarnya ngan FAKRI tu??

PASUKAN Malaysia berjaya mempertahankan pingat emas selepas menang ke atas Indonesia 4-3 
melalui sepakan penalti pada saingan akhir acara bola sepak Sukan Sea Ke-26 
di Stadium Utama Gelora Bung Karno, Isnin




**pg ni aku ke melaka...ada meeting psl event utk next month
ptg blk la..tk tdo sana pn...

8 comments:

Nana said...

fakri tu bengong sepak mcm orang tak makan..dia la yang bikin spoil seb baik menang

Mama Zharfan said...

tahniah harimau muda ;)

fieda said...

tahniah malaysia...giler berdebar perut mlm tadi tonton bola...baru first time saya tgk sungguh2 bola ni..

~diAhOntHeblOg~ said...

yeayy..tahniah malaysia!!!! leklok jln ye u..hikhik

amiey lee said...

heee ala sbb fakri tendang masa penalti tak masuk gol..tak patut depa marah dia...

sbb masa lawan myanmar lepas..fakri yg golkan bola...sbb dia gak kta masuk akhir..huhuhu

entahla....

syawalsimpsons said...

kakak...kalo akak nak tau...si fakri banyak kali dapat peluang jaringkan gol...dah depan gawang dah...tp dier gopoh + tersasar...mmmmm...dier sendirik pon nmpk bengang gak...tp tak best gak dier main...nak wat camne...no more player yang up ms tu sebab kiter punyer pemain yang up macam sharul azwani N izzaq tu injured...mmm...kena latime penalti tu kiter dah samakan kedudukan...2-2..tetibe time fari sepak..alahai lemahnyer dah penat kot...x dpt masuk pon....mmmmm...panjang lebar je....untuk kakak...

mama_umar_maryam said...

aku br nk updet,dgn harapn naiklah UV,hahah

Sidratul Muntaha said...

pasal dia punay penalti mcm weak
tu yg depa mcm geram sgt tu
pastu byk kali la peluang dia tuk gol tu byk
dia boleh miss byk kali
dey!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...