Followers MamaTisya

Friday, November 4, 2011

Central Sugar Refinery (CSR)



pg ni aku & beberapa staff dept aku kena pegi ke Shah Alam
ada sessi lawatan ke Makmal Central Sugar Refinery (CSR)

selain BERNAS...CSR ni jugak salah 1 company di bwh Tradewinds


 ni la gula dr CSR yg smua staff dpt
tiap2 bln sebanyak 4kg selain BERAS:)



autopublish....lps lunch br aku masuk opis...






14 comments:

mama fieda said...

umah saya mmg guna gula csr ni...bestnya staff dapat 4kg tiap2 bulan..

ajumohit said...

seronoknya klu kita berjiran hehehehe..kurangkan manis dlm masakan dan minuman, lebihkan manis dalam senyuman ehhehehhe

hOtMaMa said...

CSR dekat Batu 3 Shah Alam ni.. tak jauh pun dari ofis kita.. hehe

MrS. F!zA said...

bestnya staff dpt gula free..

Nana said...

besi kilang ni kt shah alam kan?

watyz said...

mmg dpt free ye kak.. bagus nye...

Rinna said...

Bestnya tiap2 bulan dpt beras dan gula..jimat belanja..laa :)

syanasaid said...

untung kome..beras dpt, gula dpt
:-)

Mama Zharfan said...

save bajt beli gula & beras :)

amiey lee said...

wahhh bestttt dpt gula..tak yah nk beli dh...

ooo patutla tak berjawab email..heee baru nk ajak erin dating ari ni

Salina@IbuAqil said...

Dpt free ye.. Bestnya!! Selamat Hari Raya AidilAdha dari EmIenAqil!! ;D

AyuArjuna BiGoshh said...

my hubby projek die kat csr :)

~diAhOntHeblOg~ said...

bz eh..hikhik..

Fazlinil Irma said...

agak-agak kalau lebih x habis. bak mai sy tukar gula jd pavlova.. hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...