Followers MamaTisya

Sunday, November 20, 2011

nice date 20112011


last year cantik gk 20102010
lg 1 date cantik arini 20112011
actually arini tisya dh genap 4thn 4bln
tisya lahir 20 June 2007 (20062007) cantik gk date tu :-p
rs cpt ms berlalu dh nk masuk 5thn dh
mcm2 ragam bila dh makin beso ni
dan mcm2 request die nk
yg 3 request ni yg kerap die sebut
tktau la akan dpt ke idak...:-p
nk IPAD la..nk pegi Disneyland la..nk pegi London lg




tisya asal nmpk aku kemas beg sure die ingat aku pegi London
sebab beg yg aku bw oustation adalah beg yg sama time kitorang cuti2 London
so die ingat aku tgal die time aku call aritu..
aku dgr suara die mcm nk nangis mayb die ingat aku pi London sorg2
sbr je la anak dara sorg ni....



tisya yg happy cz ada kedai nama PINK
die kn peminat PINKY



sronok tisya dpt main kt playground  kt dlm Bicester Village



bkn tisya je yg rs nk pi London lg
kalo bole aku pn nk pegi lg...hehehehe


5 comments:

Myra Jay said...

Beso dah Tisya ha.. dah 4thn lebih :-)


Kak, TQ komen entry Conterst tu, kalau boleh selalu komen pun takpe, myra ada sediakan hadiah :)

Tolong komen banyak-banyak di "Contest Gadget Impian…"

Mama Zharfan said...

entry ni buat me rindu UK membuak2...moga2 ada rezeki utk kita lagi kan suatu masa nanti nak ke London lg :)

mama rifQy said...

wah..tisya nak g london lagi la tuh kak !!!heheehhee...

watyz said...

itu tanda nye nak kena g London lagik. hehehehe....:)

amiey lee said...

heee erin rupanya tisya n ashraf dekat2 je besday nye walau berlainan tahun hhuhu

ashraf lahir 25 june

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...