Followers MamaTisya

Friday, June 21, 2013

Coklat IQ: CocoDamia Bukan Sekadar Coklat


arini baru bekesempatan nk citer psl Coklat IQ CocoDamia bukan sekadar coklat ....actually end may aritu aku dh bli dan trus jd dealer.... so nk share ngan kwn2 yg pm/email tnye psl Coklat IQ CocoDamia 

 b4 tu meh nk cite mcm mana aku tau & berminat dgn Coklat IQ CocoDamia ni...actually tau sbb kwn blogger yg kita kenal yg merupakan distributor iaitu ayu zamzarina die bkn saje mempunyai pusat bahasa dan jugak butik pakaian malah skarang pengeluar Coklat IQ CocoDamia...mmg seorang bisneswoman.....tmpt pembuatan Coklat IQ CocoDamia berpusat di johor tetapi skarang dh byk stokis & dealer di negeri2 lain jugak...aku dealer under stokis Mira...kalo korang berminat nk jd dealer di alu2kan jugak....



 Coklat IQ CocoDamia diperkaya dengan:

1) Makanan Sunnah Nabi Muhammad SAW
 2) Makanan Sunnah Imam Syafie
 3) Terapi bacaan 30 juzuk daripada Ahli tahfiz
 4) Bacaan Doa dari ustaz mengandungi: Coklat, Kismis , Air Zam Zam , Kurma , Bijirin, Oat, Badam, Cornflakes, Susu ,Lubanah, Doa terpilih

antara keistimewaan Coklat IQ CocoDamia


1 kotak ada 10 bar
Semenanjung RM 49.00
Sabah & Sarawak RM 51.00
poslaju RM 6 / RM 9
kalo tkmo pos bole pickup utk kawasan keramat/setiawangsa/wangsamaju/gombak

mulakan hari anda dgn 1 bar cocodamia:)



Coklat IQ CocoDamia sesuai utk smua peringkat umur.....bkn utk bdk2 je......org dewasa pn bole, utk ibu2 mengandung, ibu2 dlm pantang.....bkn tisya je mkn tp aku pn mkn jugak....ada jugak yg tanye mcm mana perkembangan anak lps mkn Coklat IQ CocoDamia ni......actually bkn la mkn Coklat IQ CocoDamia ni anak korang trus pandai......korang jgn slh tafsir plak....kiranya kita bole tgk la tahap perkembangan anak2 berperingkat......sbb anak2 ni tk smua sama kn......di syorkan mkn 1 bar 1 hari.......dimulakan dgn bismillah dan selawat 3x.......dan jgn lupa ia nya juga atas izin-Nya ....insya allah....

Coklat IQ CocoDamia mengandungi coklat, kismis air zam zam, bijirin oat, badam , conflakes, susu, lubanah dan doa terpilih ...sbb ada dikalangan anak2 or org dewasa yg tk mkn mcm kurma, kismis tp bila smua tu di buat dlm bentuk coklat pasti ramai yg suka....rassanya pn sedap...bila mkn 1 pasti nk lg...tp kena kawal la..kn abis 10 bar dlm sehari...hehe

untuk lebih lanjut....korang bole tgk link https://www.facebook.com/CocoDamiaCoklatIQ

Jika ada yang berminat untuk mendapatkan Coklat IQ CocoDamia ini, boleh terus hubungi MamaTisya melalui email amyryna@gmail.com


3 comments:

syawalsimpsons said...

nampak sedap tu kan...

MrS. F!zA said...

mmg sedap! tak rugi sape yg cuba beli..

Nad MamaZN said...

Setuju...
Bukan makan coklat ni trus pandai ke
Kena laistiqomah kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...