Followers MamaTisya

Friday, June 7, 2013

ole2 bandung



b4 ni pernah dpt ole2 dr parent & adik2 aku 
yg dh p holiday bandung..ni dpt lg tp kalini dr MIL plak
actually MIL ada ajk aku join trip bandung ni
tp disebabkan aku baru blk korea lps tu outstation ke penang
then nk cuti lg ke bandung plak...jwbnye tk dpt la join
tkpela ada rezeki bole pegi nanti
ok jom tgk ole2 yg kami dpt


aku blk kj aritu , anak dara soh snap gmbr
 die posing ngan tshirt bandung
suka la dpt pink color



kt bandung rmi org suka shopping kain kn..
so ni utk tisya yg butterfly tu..lg 1 aku punye


tshirt armani utk hubbyku


fridge magnet
brownies almond dr KartikaSari ni sedap..
aku ada bc review kalo ke bandung kena singgah tmpt ni

tq MIL..bli kn ole2 utk kami



6 comments:

MRS. K said...

kalau dapat pegi soping sendiri lagi heaven hehe

mummy_ayu said...

BEST BETS DPT SOUVENIR..RAJIN JER mil KO JENJALAN..AND BAB OLE2 TU..MEMANG TERBAEK LA..

Nad MamaZN said...

Fm tak ketinggalan! ;)
Ole ole wajib dh tu skrg :)

Masni Syafie said...

belum pernah g bandung..huhu...
suker kan dapat adiah...likee...

syawalsimpsons said...

kawan saya kalo G sana, mesti beli kartika sari punyer kek tu, terbaik..

Nory Zoulkefle said...

bestnya dapat ole-ole..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...