Followers MamaTisya

Monday, June 10, 2013

sapa nk mkn MEE UDANG FREE ???


salam uolssss..arini aku nk wat giveaway 
utk pembaca setia blog MamaTisya
dh lama rasanya tk mkn2 ngan follower yg bertuah
so sebahagiannya aku nk share ngan uolssss

aku nk pilih 2 org yg bertuah utk mkn mee udang
mee udang ni bkn la femes mcm kt Penang tu tp sedap jugak la
so saper2 yang rs nk mkn MEE UDANG FREE 
and bole dtg ke Pavilion pada 13/6/2013 (lunch time)
sbb voucher tu hanya bole digunakan kt foodcourt pavilion shj
sila komen apa saja kt entry ini...nk komen psl blog ke...psl tuan blog ke
2 komen yg menarik akan dipilih
tgalkan link blog & email
tarih tutup : 7pm @ 10 June 2013

utk yg tk dpt dtg cz pavilion ni jauh dr tmpt korang
jgn sedih2, nanti ada giveaway lain ye..


**pg ni aku akan ke Melaka... ada meeting utk event bln july nanti


10 comments:

Nad MamaZN said...

Takdpt la join
In shaa Allah join next ga :)
Take care kak!

Fieda Zan said...

tak mahu.. saya alergi udang.. hehe

Tina Othman said...

Bestnya, suka blog ni sb selalu update makan2 nyummm

Falsya said...

phewitttt..nak dating skali ngan model yg posing pegang voucher tuh voleh????....huahuahua..

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Oohh ... sedap nyer mee udang, tp saya masih dalam pantang ...

Nory Zoulkefle said...

alamak jauh lah plak nk ke Pavi tu..hehehe...
syoknya mkn free..hehe

Dee said...

wah..syoknya..tp dee jauhlah..x sempat nak pi lunch sana..all the best..

Norliza Nordin said...

okee.. nak2.. harap-harap antara bertuah seperti tuan blog ini yang tersangat-sangat lah bertuah selalu. selalu jenguk sini pun sebab nak rasekan tempias2 menang contest.. ^^

http://sinarcintaku.blogspot.com/
liz_gurl85@yahoo.com

JaSSNaNi said...

saja nak komen je.. sbb tak boleh nak pegi lunch time kat pavilion 13hb ni.. (sila jangan pilih saya..) :D

best sapa yang dapat tu ye..

mama tisya said...

tamat sudah..nantikan pemenang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...