Followers MamaTisya

Monday, June 24, 2013

kenyang smp mlm :)


smlm tk bfast so trus lunch....
die nk order lobster lg..aku ckp tkpyh la..... order seafood platter pn dh ok


tisya kemain suka tgk rambut afro ni...
actually ada contest kena mkn pastu posing ngan musician pki rambut afro
tp kena order set menu tertentu
tp aku tk brp minat menunye....so tkdpt  la join contest


so ni la menu kami 3 beranak...
ada mcm2 ikan,sotong,udang, oyster, fries, nasi, sayur
kenyang smp mlm...alhamdulillah
seafood platter ni rm 53.90

aku & tisya minum sweet alabama rm 10.90...
mmg air fav aku kalo mkn cni
hubbyku minum gummy bear rm 8.90
airnye mcm sprite pastu nmpk mcm ltk pewarna biru pastu ltk lemon

anak dara yg tk sbr nk bli adiah busday


6 comments:

syawalsimpsons said...

sama sangat muka akak ngan tisya ni

♥ Wina ♥ said...

hari tu makan ni gak tp x kena di tekak kami..

pssst x amik gambar pakai afro ke? :)

duniafana said...

nyum2 delicious

Nad MamaZN said...

1 ari nnt saya nk try la makan kat sini...
Kt groupon pun ada kan deal utk mkn sini?

watyz said...

sedapnye la hai...

zarena heeney said...

nyum nyum nyum sedapnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...