Followers MamaTisya

Saturday, June 22, 2013

Instavideo




dlu #instagram pastu #keek now #instavideo plak...so smlm dh start new application instavideo kt instagram...utk yg blum tau, kt instagram pn bole record video..b4 ni kn record kt keek...so korang kena update instagram dlu....baru bole view kwn2 yg share video kt instavideo.....if korang tk update, korang akan nmpk mcm gmbr biasa je la sedangkan yg sebenarnya #instavideo...kalo yg blum tau , korang bole nmpk icon camera video utk di play so baru bole tgk video yg kwn2 share..if korang nk record video sdiri bole tekan button record video....




smlm aku dh update instagram konon2 nk try la #instavideo tp sygnye tkde plak button record video...aku pn pelik gk nape tkleh..sian sony xperia aku....gmbr mcm kt atas tu...yg kiri tu aku punye..yg kanan ada icon record video tu kwn aku whastapp....

tp bila bc komen kwn2 katanye stakat ni instavideo tu utk pengguna iphone je..kalo android lain tk support...sbb ada aku tgk kwn yg share instavideo...video nye jd suara garau bkn suara die...hrp2 pasni application instavideo bole support smua android..nasibaik aku ada #keek bole jugak upload video:-p korang yg ada instagram tu try la test..kot2 android korang bole ke update...nanti inform aku nk tau:)

ni cth #instavideo dr IG Nora Danish
die record nyanyi lagu Hafiz...so kalo nk tgk video tu tekan button play
oh aku pn suka lagu baru hafiz - bahagiamu deritaku

2 comments:

Nad MamaZN said...

Saya pun xleh huhu
Guna xperia jugak
Tp xperia sue syawal bleh

♥ Wina ♥ said...

eeerrr hp lain x jadi ek?? patutlah dengar suara kawan mcm laen macam

wina pakai iphone ok je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...