Followers MamaTisya

Wednesday, June 12, 2013

kali ke-2 singgah di Klebang ORIGINAL Coconut Shake



pastu pemborong ajak minum situ sambil discussion
so ni kali ke-2 la singgah sini





 
time aku pi thn 2012 regenye rm 2.00 
now dh naik rm 2.20

pekerja nye tgh cedok eskrem vanilla walls ke dlm gelas

 
kt kl tk jmpa lg yg sedap mcm kt melaka ni
terasa isi kelapanya

jemput minum:)



nasi lemak ni sedap tul..sambal pedas..nasi yg lemak..yummm


 kuih muih pn ada mcm2...pilih je apa korang nk
pemborong siap tapau kn lg utk aku nasi lemak & kuihmuih...tq sgt



cucur udang jenis bulat mcm cekodok


kalo korang p melaka cuba la try
lokasinye menghala pantai klebang
kalo nampak stesen minyak CALTEX sebelah kanan
 lps tu dr tepi jln bole nmpk gerainya...


waktu berniaga:
isnin-ahad 12.30pm-6.30pm
jumaat 2.00pm-6.30pm
cuti jika perlu
kwn aku ckp kdg2 die tutup awal
so better korang jgn p lewat ptg..kn kuciwa...hehehe
entry 1st time dlu bole tgk link:

12 comments:

el said...

ritu g melaka...mmg dah aim nak pi sini..alhamdulilah tertunai jugak
mmg sedap coconut shake dia kan..huhuhu rindu nak mnmmmmmmmmmm

Cho Zila said...

akak tak nah smp.. Melakapun dah nak 8 tahun kot tak pergi... dengar cerita kawan2jerler...

Ayu @ Ijal said...

Dkt kl kalo nak try bley g depan dgn PETRONAS jalan suadamai Bandar tun Hussein onn. Not bad rasa..cuma take away saja..

watyz said...

x ajak pon... hehehhe

Nory Zoulkefle said...

nnt gi melaka nak try lahh....menggiurkan betull..

fazilzura said...

laju2 ku view psl ku POSEEEE>.. aduyaiii ... sabo2 fuh fuh

Chekgu Azrine said...

tak penah lagi try klebang shake ni..hmm..bilala dapat lg nak turun melaka ni

Nana said...

Seb baik dah penah try xla jadi ngidam hahaha
Akak kata kat area umah ni lebai coconut shake sedap xpenah try lg xtau la sedp mcm mana

Eliss Mie said...

wah..nampak terliur..

zarena heeney said...

2 mggu lepas blk melaka
ingat nak minum coconut shake
tapi tgk Q panjang gila terus tak jd nk singgah
tak sggp nak Q

Nad MamaZN said...

Sedapnya!
Teringin sgt nak pegi

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

memang best... terbaik... teman pun ada jugak buat entry pasal coconut shake nie...

Check it out here...
http://apakehei.blogspot.com/2013/01/klebang-original-coconut-shake.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...