Followers MamaTisya

Wednesday, June 26, 2013

Projek 100 bloggers



projek 100 bloggers ni dikendalikan oleh Broframestone 
utk mengumpul 100 bloggers yg akan diketengahkan kepada beberapa  syarikat
 yg sudi mengiklankan di 100 blogger yg terpilih...
so ada syarat2nye..jom tgk 


1-Mempunyai trafik sehari dlm 500 UV sekurang-kurangnya

2-Setiap post mendapat 5-10 komen daripada pembaca sekurang-kurangnya

3-Blog bukan copy paste, politik atau isu sensitif

4-Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan

5-Blog diupdate sekurang-kurangnya seminggu 4 kali 

6-Tinggal di Malaysia dan berstatus Warganegara malaysia

7-Sanggup memberikan komitmen kepada Projek 100 bloggers

8-Lebih diberikan keutamaan kepada blogger yg ber'niche' : kekeluargaan, remaja perempuan & lelaki, teknologi, keusahawan dan makanan

so kalo kwn2 yg berminat  & memenuhi syarat2 tu...jom try kt link INI

8 comments:

NinaAz said...

Syrt No 1 tu pun dah xlulus. Hihihi

syawalsimpsons said...

banyak syarat yang tak lulus kat saya ni..kikiki

Norliza Nordin said...

byk syarat tak dipenuhi..

yang baik Ishak said...

alamak... tak melepasi syarat la pulak..

SiTi said...

mcm byk syarat yg x layak jer...

el said...

aik dia pun join
Gud luck MT

Bro Framestone said...

Terima kasih sebab sudi promote pasal projek ini...

harap sudi add saya di facebook - https://www.facebook.com/framestone

www.broframestone.com

zarena heeney said...

gud luck amy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...