Followers MamaTisya

Thursday, June 27, 2013

Pepero Almond & Chocolate


smlm lps lunch singgah supermarket isetan klcc
 nk bli susu pisang korea yg sedap tu
tp sedih cz dh abis...giler la...
so demi mengubat ati xdpt susu pisang korea...
dpt Pepero almond & chocolate korea ni pn ok



actually aku pernah bli time outstation johor kt duty free shop
tk silap regenye rm 2.50 je sekotak..ni aku bli rm 4.50 sekotak
kt kl ni aku pernah nmpk kt klcc & pavilion
kalo korang tau ada kt mana lg yg murah, inform ye...

14 comments:

Cik Aien said...

Salam kak.kat duty free jb sekotak rm 18.90..slalu ja abis mcm pisang grg panas...

zarena heeney said...

ala-ala mcm choc rocky kan

Nad MamaZN said...

Saya tau murah kt langkawi jek
Kikikiki

syawalsimpsons said...

mesti sedap ni kan

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

anak saya suka beno ngan pepero ni...

el said...

amboi2 dah penangan korea semua nak mkn korea2 ea hehehe

Luv said...

kat langkawi bli rm 15 ringit jek kotak besar dlm dia ada 8 kotak pepero... nyam2 sedap

Mama AG said...

dkt jusco ade jual..kalo x silap rm3.90. pepero nude juga sedap..kotak warna kuning. :D

Zura@Iwan said...

tk penah try coklat ni..
kalau g lgkawi bila2 leh beli..

Fadth Wan said...

kt pacific. 3 rnggit lbh ja..

meliasalleh said...

Pergh kalau kat korea sekotak saiz kecik biasa tuh rm 3.00 n kalau yg besar ade dalam 10 pack dalam dia rm 21.00 .

nuna said...

yg kite tahu kt langkawi ade jual bnde ni. harga dh lupe. heeeee

Zainul Asri Mohd Zain said...

baru balik dari kelantan, harga pepero kat duty free pengkalan kubur rm21.00

Ummi Sufiyan said...

Wah mahal jgk tu.. Kt langkawi x slp 17.90 sekotak yg dlmnye ad 8 kotak kecik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...