Followers MamaTisya

Friday, June 14, 2013

gambar paling hot sejak smlm... hehehe


 minggu ni byk plak entry psl TEDUHAN KASIH
jgn bosan uolsssss tp aku tau rmi peminat drama ni kn..
terutama peminat KAKLONG:-p
kalo dlu dlm drama TENTANG DHIA 
watak yg org geram adalah MAMI ZIKIR & MELLY
so dlm TEDUHAN KASIH ni watak KAKLONG...hehehe

gmbr ni pinjam dr blog fieda
aku up kt fb utk tatapan peminat KAKLONG...smlm
smua komen psl rambut die yg tiba2 ngerbang
dh gaya mcm kena letrik,mcm singa,mcm tarzan,mcm antu kak limah, 
mcm pontianak..dh mcm2 gelaran lg org bg
mmg kalini watak KAKLONG yg dipegang oleh zarina zainuddin
 mmg berjaya membuat ramai org geram....gmbr ni paling hot utk episod kelmarin..

smua pakat dk tgu scene nikah...sian iffa byk dugaan nk nikah
dgn ayu yg meroyan smp sanggup mintak cerai ngan ryzal & soh ryzal rujuk blk ngan iffa
and die berangan nk dpt ehsan..oh plis ok...ehsan tkpandang...hahaha
ngan kaklong pn meroyan gk, maktiri iffa pn sama
lpstu scandal ehsan si nurlisa pn dtg bg nasihat kononnye iffa akan ditinggalkn 
ptgni tkdpt jumpa PapaEhsan:-p sama2 la kita tgu nextweek...



11 comments:

syawalsimpsons said...

mmg kelakar muka kak long tu

MRS. K said...

hadif cakap ibu garang macam kaklong (teduhan kasih) kurang asam betui.. huhuhu..

dalam novel watak kalong takde la teruk camni huhuhu

lia said...

mcm singa da... ekekkekeee

Chekgu Azrine said...

ni scene masa kat restoran tu kan..hahaha

♥ Wina ♥ said...

ahahahhh mmg tergelak tgk gambar kak long tu :)

cerita ni, watak sampingan mcm kak long & ayu yang betul² rasa berkesan, watak iffa langsung tak rasa papelah uhuhu...

Norhasniza Khalid said...

hehe.. singa lapar..

hazlina azmi said...

hai..

very nice blog....penuh dengan warna warni kehidupan
free2 jemputla ke blog saya ye..:)

Ann Ishak said...

ala saya memang tak ikut langsung citer ni, menarik rupanya ek :)

Nad MamaZN said...

Akak
Akak ni kan mmg pencetus membuatkan org xsabar2 nak tgk teduhan kasih :)
Saya pun dh terpengaruh
Mcm sblm ni.. Tentang dhia tu :)

Sweetnya papa ehsan tu kan? ;)

cha said...

tak tgk cite ni tp tgk kwn2 update kt twitter haha

Mama Zharfan said...

dh lama tak tgk apa2 citer kat tv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...