Followers MamaTisya

Tuesday, June 11, 2013

lunch ngadap POOL


 salam uolsss....smlm kn aku ada meeting kt melaka
 utk next event bln july...
so lps meeting lunch ngadap pool...heaven kn :)
 
kalo dpt berendam dlm pool tu mmg best tul tp idak la tgh panas tu:)


kami di jamu lunch kt coffee house..
kira food testing jugak la
time kami mkn tu tkde org lg 
so sempat la aku snap byk gmbr2 makanan ni
 
 

 alhamdulillah kenyang...so insya allah next event ke melaka la kita
dlu thn 2011 dh pernah wat event kt cni..so thn 2013 ni kali ke-2 la wat kt cni


7 comments:

NinaAz said...

terliurnya tgk dessert tuuu

wawa syaida said...

semuanya sedap....tengok pagi2 ni memang brtambah2 seleranya :)

watyz said...

mahkota hotel mmg meriah ngan makanan kan.. nanti roger tau kalo dtg lagi kat cni... :)

Nad MamaZN said...

Gmbr ada sambal belacan tu berjaya buat saya lapar semula huhu

atty's said...

adoi..sodap2 makanan, kelaparan nie

Dee said...

nampak sedap food2 tu aimi..

syawalsimpsons said...

ok fine makanan sedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...