Followers MamaTisya

Tuesday, June 11, 2013

JOM SAYANG :)





saper yg tgk episod smlm TEDUHAN KASIH.....pasti puas ati bila tgk AYU MEROYAN...hahaha
padanmuka...tu la berlagak sgt kn..stakat Ryzal kerani cabuk tu tkleh lawan ngan Ehsan yg CEO tu..dh la ensem, kaya plak tu:-p mmg sesuai la watak nabila tu...smp ckp laki die dayus padahal die yg dengki tkleh tgk iffa tu bahagia...yg kaklong die pn sama meroyan gk...tk psl2 anak jd mangsa time suap nasi tu...kesian anaknye..nenek pn meroyan gk siap  ckp CUCU JAHANAM...sbr je la...2 beranak tu kalo ckp,  tk terjerit2 tk sah.....bingit telinga....apa2pn episod smlm berakhir dgn Ehsan ajak Iffa kawin...smua sukaaaaaaaaaaaa tk sbr tgu ptg ni:-p ni antara geng aku yg tagged bila part Ehsan ajak Iffa kawin:-p


adakah scene nikah ni akan muncul ptg nanti...
sama2 kita tgu...lambatnye nk pukul 7pm:-p 

saper2 yg terlepas episod sebelum2 ni...bole tgk online kt 

10 comments:

juelee said...

tak sabar nk tunggu ptg ni.. suka tengok mak tiri ngn akak tiri tu sbb ckp mcm telan microphone haha

Nad MamaZN said...

Yeayyy! Saya suka sgt!
Kalu tgk fb time teduhan kasih ni mesti tersenyum sorang tgk status akak :)

mummy_ayu said...

Ha ha...tak sabar aku....mlm nie dia kawib ker?

Chekgu Azrine said...

ISK..ISK..EHSAN..EHSAN!!

watyz said...

jom.. jom...

Nana said...

Mmg xsaba tgk diorg kawen
Tp sblm tu nak juga tgk ayu sakit ati ifa ngan ehsan haha

Masni Syafie said...

xsabarnya nak tunggu kul7...
suker klong...pandai bawa watak yang menjelikkan...hahaha

like =) teduhan kasih

syawalsimpsons said...

oksigen plz...oksigen plz...mmm..meroyan pepagi bila datang opis ni tau bila masuk set citer ni..

~ cik AiN pinky ~ said...

Uiikksss....asal ain punya naik "near Klang Gates Bharu" iollss duduk wangsa maju lah... tak glamor langsong Klang Gates plak peginya...hahaha

ape2 pon...tak sabar nk tunggu diorang kawin...weeeee.... :D

Adlin Mohamad said...

bahasa kak long ngan mak dia kasar bebeno hahahaha tergelak bila dgr tp x sesuai plak bila anak kita yg negok
eeeiiii x sabo nk tgg turn nikah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...