Followers MamaTisya

Monday, June 24, 2013

World War Z


perut dh kenyang .....kita layan wyg plak
almaklum la rs lama tk tgk wyg
so smlm layan citer World War Z
 hubbyku la nk sgt tgk citer ni... aku tnye cite psl apa ni..
nk2 tgk tajuk mcm perang kn.... aku bkn minat..
pastu die ckp tgk trailer best...plakon Brad Pit 
oh Brad Pit dh tk ensem mcm dlu:-p


mula2 tk phm gk citer ni...sbb tgk smua org lari sana sini
mcm ada letupan tp sebenarnya Brad Pit wakil PBB yg kena temuduga mangsa zombie
part yg die kena tgal isteri & anak2 sedih gk
pastu scene dlm flight zombie menyerang tu...dgn kapalterbang terhempas
last skali die dptkan vaksin utk kebal dr zombie ni
best gk la cite ni..tidak la aku bosan
citer ni byk aksi & horror gk..terkejut2 gk la
tisya takut gk tutup mata...pastu tnye mcm2 
citer ni kategori PG13 tp aku rs mcm tk sesuai je kalo bw ank yg kecik sgt
kalo dh beso2 ok skit la
v
v
v
v
v
v

v
v
v

v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
b4 tgk wyg ..anak dara ni ingt bw die 
tgk citer kartun Monsters University ni
so die nk posing2
msk dlm wayang dk tnye mana monster...
pastu aku ckp tu monster gk yg zombie tu...hehe



student baru Monsters University

6 comments:

Nad MamaZN said...

Takpe, pasni tisya leh tgk wyg monster plak ek

watyz said...

tgk gak iklan cite ni tp x bape nak minat. x suka citer2 mcm ni. MU tu mcm menarik la. nk ajak abg iman tgk la nanti... :)

zarena heeney said...

tak suka tgk zombie
tapi zombie kg pisang suka tgk hehehehehe

Norliza Nordin said...

dah nengok gak citer ni.. Boleh review kat sini ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/2013/06/review-filem-world-war-z.html

atty's said...

tengok trailer..mmg mcm besh citer nie .

syawalsimpsons said...

best tak citer ni kakak...kawan saya tak best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...