Followers MamaTisya

Thursday, August 22, 2013

group & single in action


kalo smlm aku share gmbr BFF in action
arini nk share versi single & group plak
actually ada 4 group pemenang
tp utk aritu 2 group dlu yg dipanggil utk photoshoot
kebetulan plak group yg lg 1 ni kami kenal.....blogger yg slalu menang contest gk
nama die Devi so tkde la kekok kami nk posing sama2 


   

 sakan aku gelak cz time ni photographer wat lawak sambil wat memek muka
sbb nk bg gmbr kami smua ceria


kt bwh ni plak gmbr sorg2 ...mcm2 gaya ada
1st julia dlu pastu dila & last skali baru aku
gmbr sorg2 ni sepatutnya time di interview
tp group kami dh interview b4 start makeup cz time tu group devi yg dh siap dlu
so turn kami ni, kena buat2 berlakon la dk bercite..:-p
tp mcm kaku skit sbb tk biasa....tp kalo posing2 rmi2 ok :)


 
 

 
 

 
 
 

 
 dlm entry smlm ada yg tnya psl nama aku..
yg blum tau..dlm majalah tu mmg error nama tu
kiranye nama aku aimi tu tertukar ngan nama julia...mmg redho je la
tgh tgu 1 lg majalah akan kuar gmbr kami ni... dlm versi englis plak....
tgu aku update nanti if majalah tu dh ada kt pasaran

9 comments:

syawalsimpsons said...

bestnyer kakak..mmg lain sgt muka akak

zarena heeney said...

meriah :)

attyfir said...

suka tgk semua gambar2 tu ..semua happy + ceria.

Puteri Satu said...

ha ah lain sangat rupa ryn... sebab selalu tengok senyum tak nampak gigi.. ni senyum nampak gigi.. akak dok belek2... ingat orang lain...

::NureeN:: said...

gambo candid tu yg cantik ;)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Meriah, ceria, riang n gembira ...

LYAfrina said...

waa..masuk majalah ye..

part nak berlakon cam sdg di interview tu mesti shoot byk kali jugak kan..hehe..

Softtouch [Hanim] said...

wa......mcm artis amu...tulah smalam tgk n2 tu rsnya majalah tu salah letak nama.....kalu sy pun kenabuat mcm2 aksi mesti kaku yelah xbiasa....uolls bertiga mmg cntik n ceria...suka tgk

Chekgu Azrine said...

Lawanya dia...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...