Followers MamaTisya

Thursday, August 22, 2013

Restoran Nawab @Chulan Square, KL


smlm aku ngan opismates pegi ke Hadramawt @Chulan Square, KL
cz nk wat reservation utk nextweek ada farewell
lps dh setel urusan reservation, ingat nk tapau lunch kt pavilion je


pastu time lalu kt Restoran Nawab..sebelah je ngan Restoran Hadramawt 
die bg pamplet ni utk promo lunch...so kitorang decide nk try menu ni


tk rmi sgt org dlm restoran ni...so tenang la..makanan pn cpt smp



order set chicken beriyani rm 10 termasuk air mango
set ni kami share ber2...air tu actually utk sorg je
 tp diorang automatik bg gelas kecik 2 camtu
tk pernah lak mkn nasi beriyani ada telur...
di sebalik nasi tu ada ayam 2 ketul...so ngam ler sorg 1 ketul
bg tekak aku biasa2 je la set menu lunch ni
aku mkn skit je cz perut tk brp sedap



b4 blk posing dpn restoran
set timer je nk bg nmpk nama restoran...susah benor:-p


akhirnya ni la yg terbaik antara byk2 gmbr kami atas tu:-p


kalo kwn2 nk cuba menu indian kt restoran ni
lokasinya dkt Chulan Square, KL...kalo tktau..sila google:-p 
ada tanda halal...1st time mkn kt restoran indian...


6 comments:

syawalsimpsons said...

nampak menarik tu

Maria Firdz said...

sedapnya tgk nasi beriani tuh.. huhu...

el said...

menyelerakan nasi briyani..mmg berahi hehe

MrS. F!zA said...

aah lah nasi beriani ada telur.. tkpnh jmpa lg rsanya

FARAH deeb said...

Ak-ah ek.. pes taim tengok beriani ada telur rebus ikiki... Jemput singgah: AMARAN! Entri ini ada banyak gambar makanan!

Softtouch [Hanim] said...

Wa....nampak sedaplah amy...suka tgk gambar amy buka mulut...cantik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...