Followers MamaTisya

Friday, August 23, 2013

shopping tudung raya baru :)


shopping lg lps raya...kalo aritu aku bli kasut raya lps raya...
kalini bli tudung raya plak...actually time b4 raya aritu 
tk jmpa pn tudung awning layer yg cantik & matching ngan bj raya..
tu psl aku terpaksa bli tudung bawal
tp sbb lama tk pki tudung bawal... rasa senget bengot aku pki:-p
so nextweek ada majlis raya opis..harusss ler cr tudung baru:-)
hasilnya spt gmbr di bwh ni


yg 2 tudung color pepel tu aku bli kt bazar area opis last friday
yg pepel atas tu rm 30..yg pepel bawah tu rm 45
yg 2 lg tudung 3 layer (ijo/pink & soft yellow) tu bli kt jln TAR smlm
kalo bli 1 rm 60 tp bli 2 total rm 110....so 1 tudung tu rm55

**arini dh rasmi tudung pepel layer yg bwh tu :)

12 comments:

  1. tunjuk le gambo arini pakai tdg baru :)

    ReplyDelete
  2. mmg cantek tudung layer awning ni..tp el xleh pakai..lau pakai npk mcm makcik2..uols pki surelah npk lawa..hahaha tu pasal mostly el pakai shawl lilit2 jek..tp teringin gak nak pakai layer2 ni...hehe

    ReplyDelete
  3. dee tak berapa minat pakai tudung ni..sbb kembang..tapi aimi pakai ok kot..sure cun pya..tjuklah gambar..

    ReplyDelete
  4. yg ijo pink tu nanti kalau pakai post gambar ye..cantik..
    kty tudung awning pun ok..soft awning pun ok ..shawl ok gak ..

    ReplyDelete
  5. lawa tudung hat beli kat jalan tar tu.. penuh diamonds atas pale..

    ReplyDelete
  6. sy suka tudung yg pink + hijau..cantiknya colour dia

    ReplyDelete
  7. Suka tudung yang kaler kuning tu. Kiter time bulan pose ritu mmg x soppink langsung. Pakai je apa yg ada. Skrg ni pun mood nak sopink agak lemau. Tgk2 la nanti.

    Tension je. Pagi td dah singgah sini. Tp x leh nak komen. Stress kan bila pc buat hal....

    ReplyDelete
  8. salam ziarah..follow sini..byknye borong tudung

    ReplyDelete
  9. ena suka la ngan warna pink + hijau tu
    cantik

    ReplyDelete
  10. amboi kak ni shopping lepas raya namanya ni shopping sakan :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...