Followers MamaTisya

Friday, August 30, 2013

setel daftar darjah 1 utk tahun 2014 & rayuan



smlm dh setel urusan daftar sekolah utk tisya masuk darjah 1 thn dpn
kena daftar b4 31 ogos 2013
lps dh daftar kt surat beranak tu akan di cop mcm atas tu

 dh dpt buku utk hari suai kenal...bln nov nanti...oh tklama je lg

 ni amik borang rayuan tukar sekolah
cz sekolah yg dipohon tk dpt...try je la wat rayuan...
kalo tk dpt gk..terpaksa la trima sekolah yg dh daftar ni


7 comments:

Zura@Iwan said...

dh darjah satu tisya thn dpn noh...
sure mama lebih xcited gitu..anak dh bsr..hehe

syawalsimpsons said...

tak lama je lagi icha nak masuk darjah 1 kan..kejap je masa berlalu

diana said...

Anak saya pun tahun depan darjah satu..hari2 tanya dah tahun depan ke belum..hehehe

Cik Puan Rara said...

akk nk sekolah mana? knp dgn sek ni? xbest eh?

mummy_ayu said...

ooooooo....

Cujie said...

masa adik cujie dulu pon dpt sekolah AU keramat... minta tukar Tmn Setiawangsa tak dpt juga. Walaupun ada kakak dia sekolah kat situ... sekolah tu dah well known dan dah naik jadi sekolah prestasi tinggi that's why penuh...

hopefully Tisya ada rezeki dpt sekolah Tmn Setiawangsa...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Harap2 rayuan dipertimbangkan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...