Followers MamaTisya

Thursday, August 1, 2013

kursus di bln puasa


pg ni aku ada kursus kt SACC
aturcara kursus dr 8pg smp 7mlm
termasuk berbuka puasa & terawih skali
1st time kena attend kursus di bln puasa...dugaan....
nasibaik geng bff aku pn kena pegi gk...
so tkde la bosan kn cz ada geng:-p


korang pernah ke p kursus bln puasa???

4 comments:

~ cik AiN pinky ~ said...

Selamat berkusus...hehehe...ehh ni makcik dua org ni tak pegi pulak...ade je kat office...bkn kate di wajibkan ke..??? sukati diorang je kannn...

syawalsimpsons said...

sini banyak kursus time bulan pose ni kakak

AyuArjuna BiGoshh said...

dugaan :)

fazilzura said...

weols training di bulan pose.. sgt2 bosannnn .. lemauuu jewww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...