Followers MamaTisya

Friday, August 16, 2013

Aidilfitri 1434 Hijrah


tiap2 kali raya cuba la sehabis baik nk ada gmbr sefamily bertiga
ye la bkn slalu raya kn..sekali setahun
tp biasa la susah tul nk amik gmbr raya bertiga
anak dara sorg tu nk lari je tu psl kena kepit
tp thn ni dpt 2 keping gmbr bertiga..versi duduk & berdiri
biasa gmbr bertiga sekeping je thn2 sebelum ni 


thn ni tema kami pepel..kwn2 rmi gk aku tgk tema pepel 



actually mula2 baju melayu Aaron Aziz utk  hubby color pepel yg kiri ni
tp bli size L beso lak..bila p tukar size M tkde plak color pepel tu ...
so cr la yg ada iras2 ..actually tk brp pepel sgt tp mcm soft nk ke pink pepel 
tp kira matching la ngan bj peplum anak dara...jd la..



gmbr versi berdiri plak...slalunya raya hubbyku tkde nk pki sampin...
tp sbb kalini dh bli baju melayu Aaron Aziz skali pakej sampin... so aku soh die pki:-)
walau tk sama mcm aaron aziz tp tetap ensem di mata aku...sila jgn muntah ijo...:-p
aku plak thn ni bertudung bawal..rs kekok lak sbb lama tk berbawal..
nk iron payah tul sbb kainnye lembik sgt...nasibaik tkde tragedi tudung koyak mcm thn lps :-p

8 comments:

Tina Othman said...

haa dari aritu perasan amy pakai bawal, nampak muda gitu hehe

cantik baju tisya

Nana said...

Thn depan nak kena bli gak baju raya aron ajis ni hahaa bape satu set

Zana Nordin said...

phewwittt.....
yang penting sedondon giteww
kemain comel tisya ngan peplum

perasan yg this year...anak2 dara semua pakat comel2 ngan peplum...
anak dara zana pun sibuk gark requested peplum time hantar tailor...siap ugut tu....nak baju kembang2 tak mau baju kurung dah

sama ler...zana pun pepel gark..pepel magenta

Sayangku Zie said...

wah baju aroon aziz tu heheh.. cantik

Chekgu Azrine said...

Cantik tema pepel..kami.pakai pepel raya ke2

Iela Fazielah said...

selamat hr raya mamatisya..padanan warna yg menarik...

Adlin Mohamad said...

banyak kaler xde size kan baju aaron ajis tu..kita gambar berdua xde huru hara anak cirit birit hehehe
cantik peplum tisya

Nad MamaZN said...

Thn dpn saya nk cari baju melayu adiputra la kalu ada hahahaha!


Kak, kene amik kt nuffnang sblm 23/8 huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...