Followers MamaTisya

Friday, August 30, 2013

mkn PIZZA FREE selama setahun...alhamdulillah




saper tk suka dpt mkn free kan...
ni voucher utk bln 8 dh nk expired
so sempat la redeem smlm


bkn aku yg dpt mkn pizza free sethn tu tp bff aku julia
die menang Grand Prize contest pizza
so tiap2 bln dpt mkn pizza

oh tuan umh action je ni....mkn 1 slice je sbb dh kenyang jamuan raya Level 31

 pizza yg free 2 large so pilih super supreme & hawaian supreme..air tu je la yg byr


 posing du b4 mkn


gmbr wajib bff :)

adik & kakak ni dua2 baru bli hp baru...sama plak tu
samsung galaxy mega....smua geng aku pki samsung...aku je pki sony:-p

alhamdulillah kenyang...ada xabis 3 slices , bff aku tapau
tq nyah julia...moga murah rezeki menang mcm2 lg

8 comments:

Ayu azmir said...

Alamak... meriah sambut raya kat pizza...

el said...

bertuah betul julia tu kan
mcm2 contest dia pernah menang
share lah skit tips beliau tu
murah rezeki dia no
hang lglah bolehlah tumpang sekaki
untunglahhhh hehe

syawalsimpsons said...

sama la geng2 pon pakai samsung..saya je pakai sony kakak...kenyang setahun tu makan pizza

Chekgu Azrine said...

Tahniah kt bff u..bestnya..free selama setahun

Zura@Iwan said...

alhamdulillah..
taja sthn mkn pizza tu..
eh gmbr mn dia menang tu..
btuah julia tu..byk gk dia mng contest...
tahniah to julia...
share kegembiraan ngn kwn2 kan...best kita pon dpt tumpang sekali...hehe

kidsBRANDED by FleXedar said...

tahniahh!!! murah rezekii!!! dah boleh jadi duta JJCM dah lepas ni hihihihi

mummy_ayu said...

wah..party kat pizza la pas nie kita

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Oh setahun pizza free ... best nyer ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...