Followers MamaTisya

Monday, August 5, 2013

Seminar & Buffet Ramadhan @Shah Alam Convention Centre



lastweek kn aku update, kena p kursus time bln puasa
nasibaik la ada geng bff aku pn join sama
tkde la bosan sgt kn:-p
smua staff wajib pki uniform BERNAS


actually seminar ni psl 
BERNAS BUSINESS STRATEGIES - RM6 BILLION JOURNEY
kusyuk masing2 tgh dgr presentation dr our big bos :-p

time break lunch..sempat p cuci mata jp kt PKNS
almaklum ler seberang jln je dr SACC
so seminar ptg tu abis dlm 6.30pm & trus iftar di sana

v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v

v
v
v

v
v
v


so ni kali ke-2 la merasa buffet ramdhan kt SACC


ada byk stall yg menyediakan pelbagai makanan
jom tgk gmbr2 yg sempat aku snap



kambing golek..kalini tkde lidah lembu bakar...kalo ada sure lg best



geng suka posing...meriah


antara makanan kt meja kami..share rmi2
paling aku suka menu japanese cuisine
main menu yg nasi lauk2 tu tk brp kena ngan tekak
dessert pn tk sempat merasa...

tgh aku bz snap gmbr makanan...aku nmpk Adibah Nor
trus la posing jp kn...die iftar ngan kwn2 kt situ gk

**rege rm 75++ sama ngan aku mkn kt buffet ramadhan @ JW Marriott KL
aku rs kt JW Marriott lg berbaloi ngan pilihan makanan yg sedap compare kt cni

5 comments:

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Memang best IFTAR kat sini... tahun lepas teman ada IFTAR kat sini... kat sini boleh jumpa ramai artis. Tapi tahun nie, teman tak berkesempatan nak berbuka disini.

syawalsimpsons said...

fuyooo meriah tu kakak iftar ngan geng2 opismate ni

Aju Mohit said...

wahhh meriahnya iftar uolss!! seronok kan dapat cuci mata and berbuka puasa, rezeki hihihi

watyz said...

pergh makanan! x menahan... hehehhe

Myra Jay said...

Bestnyer tengok menu2.. meriah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...