Followers MamaTisya

Friday, August 16, 2013

Nasi Dagang Ganu "Mok Teh"

lunch td ke Jln Tengah ada bazar jual2 stiap ari jumaat
tp tgk Q pjggggggggggggg gilossss td
so nmpk ada org jual Nasi Dagang Ganu ni


 rm 5 utk lauk ikan tongkol


siap dpt pamplet lg kot2 kalo saper2 nk order utk openhouse ke, open opis ke kn...

 no bad gk nasi nya...sedap jugak..
cuma nya aku suka lg nasi dagang klate...ye la aku kn ore klate :)

6 comments:

Adlin Mohamad said...

nasi dia bungkus panjang eyh ..nampak sedap

JaSSNaNi said...

senang dia bungkus camtu.. x kesah nak makan kul bape pun sbb risiko basi tu kureng sbb kuah tak campur skali ngan nasik kan.. clever ler mok teh ni.. :D

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Sedap nyer ...

LYAfrina said...

lya suka nasi dagang makan dgn pale ikan aye.. mmg sedap

Cik Aann said...

eh...macam style bungkus org ganu je..best ni

Testimoni Meal Shakes Shaklee: Kebaikan Vitamin untuk Anak yang Mengidap Asma

Nizam Adib said...

Salam,

Terimakasih pd MamaTisya daripada Mok Teh Selera Terengganu....In Sya Allah, satu menu baru akan diperkenalkan minggu ini di Bazar Jalan Tengah...Nasi Minyak Terengganu gulai "Kuzi @ Ayam Masak Merah Nenek "...Terimaksih sekali lagi dr kami...

rgds. Nizam (019 461 4908)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...