Followers MamaTisya

Monday, August 19, 2013

San Francisco Coffee @St. Mary Place


last friday ingt nk p jln tar tp bz plak 
so lunch break p JALAN TENGAH je
cz situ kalo jumaat ada jual2 mcm bazar la
actually aku nk cr tudung
tp kedai tudung yg biasa aku bli blum buka lg
masih cuti beraya gamaknye
alih2 tgh jln2 tu nampk outlet San Francisco Coffee
trus tringat promo buy 1 free 1
b4 ni tktau pn ada cz terlindung di sebalik kedai tudung kn


so apa lg jom la masuk jenguk2 promo buy 1 free 1


tk rmi pn org kt outlet ni..mayb sbb terlindung kot

trus nmpk promo ni...sukaaaaaaaaaaa
utk makluman korang yg blum tau..promo ni utk bln ni je yg bole bli ari2 tau
kebiasaan kalo promo ni ada yg hanya utk 3rd weeks je
dan bkn smua outlet tau...bole bc kt link ni


ice blended kami...promo buy 1 free 1....
Extreme Vanilla & Extreme Chocolate large size
hanya smp akhir bln ni je bole pilih flavour lain2 tau..
biasa promo buy 1 free 1 ni kena pilih flavour sama


selang sehari minum air mhl ni...
cuaca panas dpt ice blended buy 1 free 1 ni ...nikmat tul:)

4 comments:

Sayangku Zie said...

dapat free best ar kiranya bayar separuh separuh lah kan

::NureeN:: said...

nureen klau tgk aiq yg jenis mcm ni jd jeles tau... sbb fvret hehehe....
dan2 rasa teringin... :)

syawalsimpsons said...

tak penah try minum kat SF ni...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Perghhh ... Sedapnyer ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...