Followers MamaTisya

Thursday, August 15, 2013

Jelly Bunny @ Mid Valley



lps raya baru dpt kasut idaman semestinya dr jellbunny
time raya aritu tkde kasut raya..aku pki jelly bunny flat je


cantik tk uolssssssss 


 kt midvalley byk design & size utk kaki aku yg pjgggggggg ni...
kt klcc manjang stock abis je design & size...huhuhu


ada design baru..siap ada handbag sedondon lg




so ni koleksi kasut jellbunny yg ke 2 & ke 3
kalini bli yg ada heels..yg itam tu rm 59
yg silver tu rm 49.....tkde diskaun....
yg flat lg 1 tu,  opismate aku punye rm 29

suka tul aku pki kasut jellbunny ..comfy sgt
tp ada gk kwn2 ckp sakit kaki...tktau la..aku pki ok
dan paling penting kasut ni wangiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
suka ciummmmmmmmm & rs nk makannnnnnnnn :-p


**ada gk kwn2 yg luar kl mintak tlg bli tp size & design tkde 
tp aku syorkan kena test..sbb lain design lain sizenye...tp aku tetap pki size 8

more info bole tgk website

8 comments:

Iela Fazielah said...

nice kasut jelly bunny ni..ila dah terjah kat KLCC... harga pun 200% lebih murah dr Crocs... tp xpernah bl lagi..maybe 1 day leh bl...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

soping raya lg ke..
heheh

btw, blom ade lg koleksi jelly bunny ni..
noted, bulih try!

Ms Pearl said...

salam pekenalan

I suka kasut yang warna putih tu ala ala plastik gitew! flat shoe ya? menarik! nak ke midvalley la yang becinta tu!

apa ape pun selamat hari raya aidilfitri to tuan tanah :D

xoxoxo Ms Pearl
http://chepearl.blogspot.com/

Rizziela said...

x pernah cuba pun..best ker kasut ni?

Tina Othman said...

Reasonable harga dia bolehlah try tgk kat midvalley nanti

Eyriqazz said...

Cantik...pinjam sepasang..hehe

Aju Mohit said...

waa menarik ni amy, hubby selalu warning jgn pakai high heel sebab nmpk bini dia macam model kekekekek

Reflisia said...

bestnya...kita ni baru berangan nak beli!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...