Followers MamaTisya

Tuesday, August 27, 2013

openhouse MMC Corporation Berhad


jumaat lps bff aku-julia dpt jemputan dr MMC Corporation Berhad
tmptnya sama mcm open house Tradewinds Corporation Berhad gk kt Hotel Istana
majlisnya bermula 4.30 pm - 8.00 pm


smp2 je nmpk ukiran ais ni kt entrance ballroom


jumaat tu kami kuar lewat skit, so smp lambat
tk sempat snap byk gmbr makanan
tp menunya lebihkurang sama je mcm 
cumanye yg ni tk brp meriah sgt deco2 stall makanan
tp ada yg lain dr yg lain...jom tgk


ada stall popcorn...rs mcm p busday party lak


 chocolate fountain pn ada tp buahnya bkn strawberry
 tp tembikai,honeydew..mashmelow pn ada




apam balik yg cutemiut ni sedap tul
byk kali aku ulang alik amik :-p


ada air botol klate ni...jrg nk jumpa...
kt klate dlu2 air botol ni rege 50 sen je...
ada perisa oren,sarsi, anggur



gmbr wajib bff...julia bw anak die...
anak nk meelkat ngan mama je..
tp bab posing tetap maintain even anak kt dpn tu:-p







antara geng2 bernas yg dpt jemputan


 rojak mamak tu sedap sbb aku dh mkn time  open house Tradewinds Corporation Berhad
tp aritu laku tul..time aku amik tu dh nk abis...nasibaik sempat 


b4 blk posing kt luar ballroom plak...ada deco2 kt beca & rumah ni
time ni bff aku sorg lg dh blk dlu.....alhamdulillah kenyang

**jumaat ni majlis raya opis plak..kt sini jugak.....
nextweek pn ada lg mkn2 raya...selagi tk abis syawal mkn je la kn...

6 comments:

Cik Puan Rara said...

wow gempak nya menu~ bestnya sis~

el said...

bestnye dpt g open house

Le Sisters Closet said...

menu superbnyer...best!

Jom singgah tengok tshirt labuh muslimah MURAH-MURAH
TshirtLabuhTermurahDiPasaran

zety said...

marathon makan raya nih..hahaha

watyz said...

waa... sedap2 nye makanan... mesti perut penuh giler kan... hehehehe

mummy_ayu said...

meriahnya..opis aku buat potluck hari nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...