Followers MamaTisya

Friday, August 16, 2013

Ice Blended Extreme Chocolate San Francisco Coffee


lps abis shopping kasut jellybunny ....pi tapau KFC utk lunch
lps tu singgah San Francisco Coffee cz dh lama tk minum ice blendednya
sbb San Francisco kt Midvalley ni ada promo buy 1 free 1
dlu kt opis lama ada gk tp utk 3rd weeks je promo buy 1 free 1
mmg time kt opis lama dlu....geng2 aku tgu 3rd week 
nk bli air mhl ni ...ye la jimat kan...:-p
tp skarang dh tukar opis baru ni ..tkde dh la...
tu kalo p midvalley mesti aku nk bli promo buy 1 free 1


so ni la pilihan ice blended buy 1 free 1
amik flavour Extreme Chocolate
rm 15.50 utk large size.... so plus tax rm 16.45
lebihkurang rm 8++ each...murah kn



so kwn2 kalo ke midvalley jgn lupa singgah San Francisco Coffee ye..sebelah kfc je 
utk buy 1 free 1 ni ada 4 flavour je korang leh pilih tau

**bkn smua outlet ada promo buy 1 free 1 ni tau

korang pernah minum ice blended kt San Francisco Coffee???

4 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

SFC kat MV je ke yg ada promo nie??? Kat menara TM pun ada SFV tp xde lak promo..huhu

Azura Aziz said...

kita suka flavor vanilla..

Rizziela said...

sedapnya

Nana said...

mengugat keimanan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...