Followers MamaTisya

Tuesday, January 29, 2013

Amir B.M Char Koay Teow


 
lately anak dara sgt la suka mkn Char Koay Teow
bole dikatakn ari2 soh bli
lokasi gerai berhampiran Giant Setiawangsa


bli yg biasa je rm 4.00







slalu tapau je
utk tisya die suka udang tp sayur tkmo


korang suka mkn Char Koay Teow??


10 comments:

syawalsimpsons said...

telan air liur kak..sedapnyer

Afne said...

sukaaaaaaaaaaaaaaaaa tp kt bp ssh nk cari huhu

Nana said...

Antara salah satu tmpt peveret, tp kt flet menara jati lg sedap dr giant tau try la, kira dr giant tu naik bukit amek trafic ligt kiri terus je smpai nampak kedai mkn blah kanan opposite surau

Ya ALya said...

suka sgt mkn....kdg2 buat sendiri je...

♥cikmOt♥ said...

ckt dia memang best.tiap kali jamuan raya kat opis ni kan kak, memang panggil derang masak...

FiZ said...

2 hri lepas sy stay kat area ni.kalau bca dr awl entry akak ni, blh try.adeh..tingin lak..

eeda haziq said...

ske tpi kat sini susah nk cri laaa ..

siti rohani wan chik said...

Mama tisya...sekrg dh lain...bungkus dh x pakai kotak nasi polistrin tu...pakai bekas yg bertutup..kuah dh xkn tumpah...hihihii...
Dalam usaha nk rebranding blk jenama char koteaw..

siti rohani wan chik said...

Jamuan raya kt mana erk???

siti rohani wan chik said...

Atas masing2 pya tekak la..ade yg kate kt situ x sedap..char kiteaw xde kuah sgt..mee bau hangit..koteaw yg dia pakai koteaw besar..ori penang pya x pakai koteaw besar2 tu..klu sebelah pulau sana char koteaw dh ala2 cina..klu seberang sini ada kuah sikit...
**terpulang pada selera masing2**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...