Followers MamaTisya

Tuesday, January 8, 2013

Legoland Malaysia: Imagination part 2




salam uolssss
jom sambung lg entry  Legoland
lps dh mkn kt Pizza Mania 
 aku bw tisya main2 kt PLAYTOWN ni
kt sini mmg khas utk bdk2 la
suka la tisya main2 kt playtown ni

antara mainan yg ada 

  • Kid's Power Tower
  • Build & Test Centre
  • Duplo Playtown
  • Duplo Express




















dh penat main kt playtown...kita sejukkn bdn dlu kt dlm ni
kt sini ada ekon so sejuk la skit....kt dlm ni bdk2 bole main lego







yg ni tk naik pn cz time ni panas terik....
mainan ni kena tarik tali utk naik ke atas...


to be continue....

6 comments:

MrS. F!zA said...

darwisy suka lah tu kalo dpt naik train mcm tisya tu..

Nad @ MamaZN said...

Seronok tisya.main lego

Chekgu Azrine said...

Sonok nampak tisya main kat sini..uish..kalau anak2 rine tgok ni..maunya terlompat2 ajak gi..hahaha

Mama Zharfan said...

train tu comel sbb kalerful
part panas tu yg tak tahan..

SyaNa said...

best nye
kalo aku la mmg stay dlm econ lama2
hehe

cha said...

mak budak atau mak dara boleh jugak tak main kt dlm palytown ni kak? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...