Followers MamaTisya

Tuesday, January 8, 2013

Lokasi kedai jual tudung HALFMOON murah


smlm rmi yg tnye lokasi kedai yg aku bli 
so blk umh nasibaik ada lg plastikbegnye
so nk share ngan korang la..kot2 yg berhajat nk pegi bli kt jln TAR tu



actually kedainye kt area arked tu..yg hujung2...
tp kedainye paling dpn ngadap jln raya
tp time aku bli tu ari jumaat...
slalunye jumaat byk kedai wat jualan lelong...
so korang try la terjah kedai ni...

 **tp if korang tk dpt rege rm 20 jgn slhkn aku ye
anggapla tkde rezeki korang..bole tk gtu:-p


**blum test lg pki tudung halfmoon ..
ada yg request nk tgk....tgk la nanti...hehehe :)

9 comments:

MrS. F!zA said...

sgguh rekues nktgk ni..tksbr gak tggu halfmoon smpi..hrp berjaya lah kita pakai tu nti kak amy..hehe

syawalsimpsons said...

saya pon request jugak meh

♥cikmOt♥ said...

saya pun rekues jugak...nti p jalan tar nak carilah kedai ni...tungguuuu

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. terima kasih kak sudi kasi tau mana lokasi. hee boleh pergi usha

Nad @ MamaZN said...

saya pun rekues nak tgk gak ni :)

Saya Disini said...

nama kedai tu apa?

NinaAz said...

trend skg kan ni. cantik. suka tengok org pakai. tp sy xreti nak pakai. jadi tak sesuai ngn muka saya..ouch!

Miss Nurun said...

tq mmg mwencari2 ni

sueanna said...

x dpt p..kite duk jauh kat sabah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...