Followers MamaTisya

Monday, January 7, 2013

menang camera digital CANON

salam uolsss....last friday dpt cal dr Private Number 
aku kalo private number ni kdg2 mls nk lyn..
ye la kdg2 diorang nk promot insurance la...credit card la...
tp aku jwb jugak...bila aku tnye dr mana..
caller tu ckp dr DutchLady.....dup..dap..dup.... dap...
sbb mmg aku ada join contest  DutchLady..bila caller tu mention smua...
rs lega cz aku slh seorang pemenang mingguan... 
b4 tu kena jwb 1 soklan..nasibaik senang:-p
then aku trus cal bff julia cz die join gk
aku soh die standby kot2 org  DutchLady cal
tk lama lps tu ....die pn dpt cal jugak....menang berjemaah ngan bff:)
rmi yg tnye contest mana aku join cz  DutchLady ni mmg byk contest
ni la contest yg aku menang tu...BUY & SMS
contest ni berlangsung dr 16nov- 23 dec 2012
adiah mingguan dpt camera digital canon bernilai rm 599...

tk silap aku menang utk week 4....stiap minggu ada 5 pemenang
yg klakarnye time aku sms tu tiba2 aku tgk sms aku reject
pelik jugak..ingtkn aku terslh taip...rupanye aku lupa topup kredit:-p
kena bli mana2 produk dutch lady spt dlm gmbr tu bernilai rm 30 ke atas 
kt mana2 Jusco or Pasaraya MaxValu....
aku bli DutchLady kid & DutchLady UHT Milk

rs gigil bila lps ltk phone...almaklum la aku1st time try contest thru sms ni...
tk percaya jugak sbb aku antar 1 sms je...
hah baru menang mingguan dh gigil...kalo menang Grand prize tktau la..pitam:-p
apa2pn syukur...moga2 dimurahkan rezeki lg...amin222

**kemenangan ke-3 utk 2013  

17 comments:

Nana said...

owg contest under eon
mmg banyk contest dl ni
Kenali potensi si manja je yg kita tau

Delimasari said...

tahniah

amiey lee said...

Bestttt nye dpt camera....syokkk syokkk

Myra Jay said...

Alhamdulillah tahniah ye kak :D

mummy_ayu said...

congrats!! rajin ko masuk contest nie..tu yg menang tu..

nenot said...

wow...congrat!!dpt kamera free tu :)

syawalsimpsons said...

tahniah

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

rezeki tu ...kita tgg result contest buy &? rewarded pulak ..

cha said...

wah memang rezeki tahun abru betul ni kak. congrats

watyz said...

tahniah!!!

Saya Disini said...

tahniah...bestnye

Mama Zharfan said...

congrats amy!!!!!!!

lia said...

wallaaaa bestnyer adiah...

Nad @ MamaZN said...

Tahniah kak!
Wah, hebat ni! =)

MrS. F!zA said...

tahniah lg sekali..hehe..syiok kan mng contest wp hadiahnya bukanlah riban2..ttp syukur..sbb bnda free..

fieda said...

tahniah..

tiga lalat said...

Salam ramadhan.Sungguh tahniah ya.He.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...