Followers MamaTisya

Friday, January 25, 2013

BURGER ISABELLA


aritu hubbyku nk mkn  burger bakar
actually nk bli yg dkt umh je kt Burger Bakar Ninetynine 99
tp tutup plak so hubbyku ajk p Rawang Burger Bakar (RBB)

 kitorang smp kul 8pm camtu la...
time tu tk rmi lg org....makin lama makin rmi...

 ada beger baru nama ISABELLA tp aku tk order pn yg tu

dkt 35 minit gk la tgu




ni aku punya BURGEMBIRA....rm 8.00 
hubbyku punya sama gk cuma add on cheese rm 9.00


 kalini ada nenas...b4 ni aku bli tk pernah lak ada nenas....
mlm2 mkn sos blackpepper pastu mula la sakit perut....
ada yg komen RBB tk sedap tp takat ni tekak aku sedap la...
mayb aku tk try lg yg tmpt lain...
tp kdg2 kalo yg franchais ni tk sama yg dkt HQ punye....


nanti nk try Burger Bakar KAW KAW plak...
korang yg nk bli deal burger bakar kaw2 semurah rm 5 klik >>>>>>>>>Everyday


12 comments:

Saya Disini said...

sedpnye burger...

Azian Elias said...

dah macam2 jenis burger right now kann...

♥cikmOt♥ said...

ari tu makan, hubby yang order yang ni...

Falsya said...

hurmmmm....lapo sudah skang nie...

Sidratul Muntaha said...

ameneda dlm burger isabella tu?!
aku takdenya ank mkn kat sini la
laki aku banned
ngape ntah
aku ikut je..
huhhuh

mummy_ayu said...

wah..tebal giler daging burger dia..yum yum...nampak mcm cedap..

NinaAz said...

Wahhh...teringinyyaaa

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

kat wangsamaju eyh ..mmg lama tunggu air dah abis bege naru sampai hehehe oo ada burger baru ... lum try lagi kaw-kaw burger

Nory Zoulkefle said...

terliur tengokkk...mesti sedapp kan..

Mama Zharfan said...

entah bila dpt merasa..me jenis mls nak menunggu ;)

mrs kayrul said...

makaii melelh tinggal sos yg banyak tue...adoi la teringin tiba2

Nad MamaZN said...

Skrg dh byk branch kan kak..?
Sedaaapppp...! Saya suka rbb banding kawkaw
Saya beli rbb aritu kt branch bangi tggu 15minit..siap dia anta ke meja, hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...