Followers MamaTisya

Friday, January 11, 2013

Aeon Member Fiesta @AU2 Setiawangsa


salam uolssss...hah arini ada jcard fiesta kt jusco AU2 Setiawangsa
masih kekok la nk sebut Aeon Member Fiesta
jusco ni mmg dkt je ngan umh aku
tp tk pegi pn cz aku tk suka kalo jcard fiesta
sebabnye kalo kita soping rm 100 dpt voucher rm5 je
kalo time jcard day bole dpt voucher rm 10 utk setiap pembelian rm100

okla kalo saper2 nk terjah arini jcard fiesta 
kt jusco AU2 Setiawangsa & Permas Jaya

slamat shopping uolssss

6 comments:

NinaAz said...

ramai org suka shopping time jcard. tp sy tak pernah ada jcard. sejak kerja ni, kawan2 kerja asyik cakap pasal jcard. aish, tak jadi ni. kena signup nih. :)

syawalsimpsons said...

mmm..mmg tak G la kakak...akob tu bukan suke tempat org ramai

lia said...

shoping time he3

MrS. F!zA said...

tgk paper td start 12hb esok ada sale smpena thun bru china.. tkde voucher lah kn kalo sale cm ni?

Dee said...

dee pun jarang gi lah jcard fiesta ni..kalau jcard day tu mmg berbaloikan..

Sidratul Muntaha said...

laam dh tak lepak sana since dh suke ke KL festival city
klu tak
tiap2 minggu aku jln sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...