Followers MamaTisya

Thursday, January 31, 2013

Live chat ngan "KAK BEDAH" hok aloh :-p

hah saper tgk cite ptg2 kt tv3 sure tau psl KAK BEDAH hok aloh ni....
smlm ada Live Chat NELYDIA SENROSE & HAIRUL AZREEN
yg membawa watak EL & IKRAM a.k.a Kak Bedah


actually bkn aku dpt chat pn cz timenye 5pm-6pm 
time tu masih kt atas jln raya dr opis blk umh
so mlm td ada tgk la yg kak bedah ada kecek klate time live chat tu
so kalo korang nk dgr bole klik link kt bwh ni:-


drama SETIA HUJUNG NYAWA ni aku tk follow dr awal 
cz tgk pelakonnye tk brp best tp bila dh tgh2 baru follow
mula2 sweet la tgk time el & zain baru kawin
lps tu bila part yg gado2 tu dh jd geram cz meleret2222
geram ngan ex-bf el si ikram yg suka ngaco
pastu bf zain si hadi yg jd batu api
tp ni dh nk ending mcm ok blk la......so nextweek dh minggu terakhir
nanti ada Live Chat NELYDIA SENROSE & AMAR ASYRAF
pd 7 Februari 2013 episod akhir



**korang tgk citer ni???

14 comments:

♥cikmOt♥ said...

suka plak ngan hairul azreen ni...comel jek dia...huk aloh...hahaha

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

hok aloh kak bedah ni kekekke mmg klakar part tu kan ..walaupun tgk geran je suka kacau si EL

MRS. K said...

tgk jugak.. kalau teringat huhuhu

AyuArjuna BiGoshh said...

me suke giler cite rni...wlpun masa time zain marah kat el..meleret2 berepisod2 menyampah pun ada...

pelakon die sweet..ngan mak ngan datin sekali sweet...semuanya sweet ler

syawalsimpsons said...

hok alohhh....kakkakakka...

Fieda Rafli said...

suke dgn watak iqram tu..cite ni mmg sweet sgt..

Nana said...

Xsuke ikram xreti bahsa

Nad MamaZN said...

Tgk gitu2 je..huhu

cikbedahlaser said...

ikut jugak cite ni..layan kt tonton...
sbb time keudara cite tu... atas jalan....
aritu beli novel die.. sanggup tanak baca lg tu.. sebab tgk mcm drama lg best dr novel.. hahahahah lg pon nti tahu ending die.. hahahah sure tanak tgk drama dah..

cha said...

sy tak follow pun cite tu kak. btw ni twitter sy
*shaxoza*

mama ila said...

Hihi..ila x miss tgk drama nie..best sangat!! ila suka...si iqram a.k.a kak bedah hok aloh nie pun cute...tapi zain hakimi tetap di hati..cewahhhhh

adianiez AIDA said...

saya tgk tiap hari!!! stop for solat maghrib jer. then dok setia depan tv. moga happy ending. suka zain & el together...

muffins Jue said...

hok aloh..opkos la layan citer ni..best! xsabar tggu ending..hihi

watyz said...

klakar part dia ckp hok aloh tu. ntah hape2 resepi dia bagi. hok aloh... hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...