Followers MamaTisya

Monday, January 7, 2013

tudung halfmoon murah :)

aritu p jln TAR...berkenan tgk tudung halfmoon
smp ada sorg akak ni tnye brp harga sbb die tgk aku dk pilih color
aku ckp rm 20 je..biar btul..ke terslh ckp tu
hah akak tu terkejut bila aku ckp rm 20
ye la mmg rata2 rege rm50-60
paling murah pn aku jumpa rm 35
yg kt kedai ni rm 20 lelong murah2
tp bole tgk la beza kainnye ngan rege yg mhl tu
tp tkpela aku just nk test dlu sesuai ke tk ngan muka aku
tgk org pki lawa je...hehehe
tp kalo tk sesuai aku bg adik aku la

cilok gmbr model halfmoon dr blog GIE  :)

agak2  sesuai ke muka aku nk pki tudung style halfmoon ni:)





20 comments:

Ayu azmir said...

tengah tren sekarang... memang cantik...

watyz said...

eh murah nye..

Gieyana said...

haha..glamer aq! kalau ko beli borong kt sini lg murah beb..ritu da survey ms turun KL..ekekek

tp kan..bila byk sgt manik2 kt atas kepala tue rs mcm apa ntah..jrg aku pakai tudung merah nie..kdg2 jer..ekekeke

Gieyana said...

oh yer..syiokk pakai shawl brand sendiri..:P

syawalsimpsons said...

murah giler tu kakak...saya beli pon 30engget...jalan tar sebelah mana tu..nak la..mmmm..alamat nak ke jalan tar tu mmg tak la klo ajak si akob tu..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, cantiknya. sheila pun selalu gak beli tudung dekat Muaz tu. murah gila. tapi material kureng sikit. yang penting bole tutup aurat :)

Saya Disini said...

cntik tudung ni

Queen said...

murah gile.. kalau luar tu..mmg rm60 tak kurang dari tu.. biasa2 rm85 ke atas..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

muraaahnyer amy!!!
sy mmg tadak koleksi lg halfmoon sbb mahal itu ler.. heheh..
tp kalo rege cam awak ckp tu tingin jugak nk beli..
kedai kat area mane yer..

Nad @ MamaZN said...

Nk tgk akak pakai...! =)

Atie.Rashid said...

cantek..aritu atie g dapt rm45.. kebykan rm50 keatas... rembat gak 1.. tapi tak try lgi.. takut x sesuai ngn pipi tembam ni.. hehehehe

Myra Jay said...

Model dah cantik, pakai lagu mana pun cantik :D

MrS. F!zA said...

wahh murahnyaaa.. kita pon baru ja shopping online tdung ni td..nk gi jln tar silap setahun lum tntu smpi..ekeke

cpt2 pakai..tksbr nktgk..msti btmbh muda remaja

Nana said...

Xpenah lg ada koleksi tudung ni
Bkenan juga
Tp suke yg plain :-)

fieda said...

dah turun harga dah kan..mula2 keluar dulu dekat rm100..tp mgkin tgk kain jugak kot..

fieda said...

klik2 u mobile

nenot said...

rm20??murah2..
selalu lagi mahal coz bukan senang nk jahit manik2 nie

Cinta hazanis said...

murahnya. nak!. hehe

Khairunnisa Abdullah said...

laaa... ingat kn jual td.. huhu.. btw lawa jugak akak pakai.. : )

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Cantik tudung halfmoon..minat sgt..tapi belum berkesempatan nak pi cari lagi..dah nak abih setahun dah...design pun dah macam2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...