Followers MamaTisya

Saturday, January 19, 2013

Murah hati derma susu badan

smlm lps bfast aku & geng ada singgah kedai ...
tiba2 nmpk tajuk paper Metro ni psl PAHALA 700 kali
tgk2 uyun a.k.a cutemum....trus snap & up kt fb :) 



bangga bila ada member blog yg mempunyai susu badan yg sgt byk
 dan sanggup utk menderma utk mereka yg memerlukan....
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

lpstu kt laman social facebook
rupanya ada topik yg hot di bincangkn psl ni
kt fanpage Hot FM


bole tahan ramai yg komen...rata2 rmi yg komen negatif..
mayb mereka kurang paham psl susu ibu & hukum anak susuan
tau nk hentam aje....ada 1 komen tu bole die ckp 
"selamat ke..mana tau die ada HIV"
 smp mcm tu skali...sbr je la

depa yg komen tu smua tk bc citer sebenar dlm paper Metro
dan isu utama psl isu kawin
cz adik beradik susuan mmg tidak bole berkahwin
tp uyun mmg amik anak susuan yg sama jantina ngan anak2nye iaitu perempuan



akhirnya uyun tampil menjawab segala2 kemusykilan mereka


antara komen kwn2 blog yg meminta pihak Hot FM 
utk memohon maaf secara terbuka pd uyun



kt  fanpage BeautifulNara.com pn ada gk topik hot ni

gmbr kenangan aku & uyun time busday anak mz


oh rindu saat2 indah menyusukan tisya selama 2thn 6bln




meh tgk gmbr tisya dlm nona thn 2007
utk segment IBU SUSUAN


smoga uyun tabah dgn dugaan ini...abaikan komen2 negatif itu
rmi lg yg menyokong uyun...truskan perah susu sebanyak yg bole
"susu ibu adalah susu yg terbaik"


**jgn lupa tlg vote tisya utk menang adiah Fridge Magnet
klik link


5 comments:

airis aries said...

Sesuatu yang bagus dan mulia..bukan semua orunk pompuan nak wat mcam tuh tpi bersyukur seadanya

Nad MamaZN said...

Sampai hati dorg kan kak..
Komen2 sgt negatif

Kak, kita sama2 dah jmpe cutemum
Bila kita nak berjumpa plak ek? Hehehehe

mama_umar_maryam said...

admin hotfm tu sng kater x cerdik lah..hahahah

Cute Mum said...

takperlah.. uyun tak kesah pon apa yang diorang cakap.. biasalah.. tak semua benda kita buat betul dimata orang lain. cuma terkilan dengan sikap orang yang lebih suka menghukum tanpa usul periksa.. barulah uyun tau macam nie rupanya bila diri kita tetiba menjadi bualan orang ramai..
bagi uyun.. uyun tetap teruskan niat nie dan keluarga anak susuan pon sangat menyokong... family pon kata.. biarlah..janji kita iklhas dan teruskan tanpa rasa tergugat dengan komen negatif orang..
malas nak komen lagi kat sana sebab makin lama makin panjang pula jadinya..

Im happy being alone said...

semoga cute mum sentiasa mendapat keberkatan dari Allah dan tidak patah semangat,,kot2 nanti org yg mengata tu pulak tetibe xleh menysu..terus cari cute mum..kan dah jadi sperti menjilat ludah sendiri..semoga cute mum lebih cekal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...