Followers MamaTisya

Wednesday, January 30, 2013

The Impossible yg buat aku nangis smp bengkak mata:-p


vkend aritu layan wyg...thn 2013 tk tgk wyg lg
tp kalini dating berdua cz anak dara tkmo ikut




citer ni kisah benar psl kejadian tsunami
diorang p cuti2 kt Thailand pastu tsunami melanda
anak2 terpisah...mmg sedih cz bole bygkn kalo ank2 kita terpisah kn
dgn keadaan mangsa yg cedera...mmg ngeri
nangis smp bengkak mata aku...huhuhu
start nangis time diorang terpisah tu...
nk2 mak diorang cedera truk akibat tercucuk kayu
lg kuat aku nangis time diorang dpt jumpa smula kt spital tu...huhuhu
 

gmbr b4 start wyg...lps tgk wyg mata dh bengkak+merah:-p
nasibaik dlm h/bag ada tisu...kalo tk, maunye lap kt tudung:-p
hubbyku ckp...udah2 la nangis...mmg tkleh control...sedih :(:(:(


korang bole tgk trailer citer ni.....

5 comments:

lia said...

seyes sampai bengkak mata? hurmmmm nak gak p tgk la gini...

Puan Fifiey said...

cam kembor jer ..

*∽ IZAN ∽* said...

sedih2 ekk... ni yg buat teruja nak gi tengok gak ni..errrr tapi sempat lagi ke I ni uhuhuhuhu

syawalsimpsons said...

takmo tengok la..nanti banjir opis..sebab sue nangis

mummy_ayu said...

best ek? nak kena layan nie..aku memang suka kalau bab nangis2 nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...