Followers MamaTisya

Wednesday, January 23, 2013

borong PEPLUM semurah rm 16 @Kenanga Wholesale City



 last friday kitorang p Kenanga Wholesale City (KWC)
dr opis dkt je kalo tk jammed...tp kalo jammed jd jauhhhh:-p
dlu aku pernah pegi b4 KWC ada bangunan sendiri
mmg kt JALAN KENANGA ni byk kedai org jual brg2 borong
tp skarang dh ada bangunan beso camgini bgs la
ada 7 tingkat so selamat la exercise kaki ye
kitorang lama kt tingkt bj2 pompuan la
kt tingkat lain tk brp singgah sgt

tujuan utama ke KWC.....bff aku nk borong P.E.P.L.U.M
almaklum la skarang kn tgh trend P.E.P.L.U.M




aku tgh check P.E.P.L.U.M yg kitorang borong.... 
dh gaya mcm aku wat bisnes P.E.P.L.U.M :-p
kt KWC ni konsepnye kalo bli byk dpt ler rege murah
kalo bli 1 mhl la so dh alang2 kami pegi bertiga so dpt la rege murah

actually kena bli 6 helai baru dpt rege borong
bole campur2 tp kena pilih 2 design je...
1 design 3 helai means 2 design 6 helai
tp sbb kitorang 3 org so amik 3 helai sorg so dpt ler murah





yg paling murah design julia rm 16 
yg kedua murah design dila rm 17
yg aku punya mhl skit rm 21 
kalo bli 1 helai regenye rm 39



so gmbr2 time kami borong P.E.P.L.U.M corrupt gk
akibat memory card error...so bole view dr folder je la
tk dpt nk bg korang tgk rupa paras P.E.P.L.U.M yg kami borong tu:-p


 dlm byk2 kedai...kedai ni je la aku tgk
 kain P.E.P.L.U.M yg bkn jenis melekat...
lain2 kedai kebanyakkn kain jenis melekat
gmbr ni pn corrupt jd sekerat
nama kedai ni CHIC CHOC FASHION

tp syg seribu kali syg....P.E.P.L.U.M yg aku bli tu
 tk brp ngam ngan aku yg tk brp nk selim ni:-p
tang dada tu sendat so terpaksa la let go kt bff aku :)


korang dh ada ke koleksi P.E.P.L.U.M ??


**last day arini .......jgn lupa tlg vote tisya utk menang adiah Fridge Magnet
klik link

23 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, sheila belum ada koleksi peplum lagi. teringin nak pergi. lepas gaji kang memang ke sanalah jawabnya. mak sheila tiap minggu borong baju kat kenanga ni. sebab makcik jual pakaian gak. hehehe puas hati beli banyak dan murah kan?

Ayu Zarina said...

dulu2 sebelum2 bangunan besar KWC tu wujud, beli kat kedai2 bawah tu jer..memang murah borong..

pastu sejak2 ada bangunan KWC yang besar tu, haishhh jenuh berjalan dari tingkat bawah sekali sampai tingkat atas sekali, nasib baik sejuk hihi..

Saya Disini said...

murhnye...bestnye klu dpt p ni

Nory Zoulkefle said...

wahhh murahnyer...tak penah lg pi sini...

MRS. K said...

harga ikut design kan? haitu beli 6 lai jugak tak ingat kedai mana huhu

mrsfiza said...

Oh dlu dhlama lah wjud kenanga ni..kwc ni dr awal kuar iklan kt tv ajak naman pgi tp tksmpi2 jgk.

Teringin Jgk nk pakai tp kompom sendat tang dada ni..nkkna cri peplum yg loose skit kot kalo tk mcm xssuai plk pkai tdung tp peplum sendat dh seksi plk..hihi

Untung badan kak ju kcik ssuai je pkai peplum..

mrs kayrul said...

murahnya tapi kita tak berani nak pakai peplum nie coz badan tengah mencanak naik...agak dah slim baru leh berangan

Mama Zharfan said...

i love peplum :)

syawalsimpsons said...

nk ajak member terjah la...akak, agak2 ada x jenis yg ada zip kat dpn

AyuArjuna BiGoshh said...

harus terjah esokkkkkk

♥cikmOt♥ said...

kat tingkat berapa ni...nanti akak jawab kat blog saya ek...mekasih

amiey lee said...

Wahhh besttt aku tk leh nak berpeplum lagi..si kenit tu still bf

Fieda Rafli said...

belum beli lagi..

IEJA 3SHA said...

Huih...hai u Salam kenai,
Me jarang ke ctu,
Tp slalu ke berjaya times squre
Murah gilos peplum RM 25 selai
Tp me ni agak debab so X mrase nak pkai
Sedih...Siyes BTS syurga pakaian wanita tp smua cutting kecik

Nad MamaZN said...

Saya.takde peplum2 ni huhu

fazilzura said...

ku kalau g situ kene ready duit .. kompom mmg borong..

now borong bj yg ado butng depan .. kalau peplum tu rs cm nk muntah tgk kt KWC .. melambak2 , phtu murah gilos... cume tuk org nyusu bdn kne crik skit..

NinaAz said...

pergh. giler murah.. paling murah peplum y sy beli rm45. haha.. menarik! beli byk2 boleh share2 ngn adikberadik. ahaks

Reflisia said...

wah murahnya...peplum memg tengah trend skang ni..hehehehe

Syuhada Salleh said...

wow,,murahnye..

Orked said...

muarh tuu rm16..klu kat luar mane de dpt hrga camtu..

rina7990 said...

Kak,klu kite mintak kedai tu tlg pos kan bju2 tu dia nk x ea? Kite nk sgt peplum ni,,,tp kt sini mhl,,, or bole x kite order dgn akak....? )

cik sepatu puteh said...

salam.... kak, murah n cantik kn peplum, kpd uolls sume, jgn risau, klu ngah bf atau dh kurg body shape, still leh pki peplum, insya allah dgn pki corset premium beautiful.... :)klu minat contact sy ye.... atau email pn boleh... liyana.mohdbohari@gmail.com

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Hurmm..kat sini dah murah ...paling murah RM 19.90..latest tak tgk lagi...design biasa2 jerr...pernah ada kawan nak jual tribal peplum..RM 15 jerr..dah sold out semua agaknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...