Followers MamaTisya

Wednesday, January 9, 2013

arini sure rmi pki MERAH:)

hah korang sure dh tau kn psl arini ada promo
buy 1 free 1 kt kenny rogers

utk sape2 yg blum tau
kalo korang pki merah atau ada apa saje aksesori merah
cthnye pki kasut merah ke..hp color merah ke...hbag merah ke
just show je kt mana2 outlet kenny rogers
so bole dpt buy 1 free 1
promo ni utk arini je tau 9 January 2013
start 10 pg smp  abis ayam kt kenny rogers tu:-p
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

v
aku dh 2x la dpt pegi mkn time buy 1 free 1
mmg la pjg Q tp tkpe kitorang ok je...:)

 yg ni 1st time start promo buy 1 free 1..
mula2 dlu tk caya cz takut email tipu je psl promo ni kn
ye la kdg2 ada je yg tipu kn...
ni aku ngan bff dila kt Kenny Rogers @Plaza Damas thn 2010


yg ni plak aku ngan bff julia kt  
Kenny Rogers @KL Convention Center thn 2011


thn 2012 aku tk dpt join event RED @Kenny Rogers ni
cz time tu aku outstation sabah
tp utk thn 2013.... insya allah akan pegi mkn....:)

8 comments:

  1. Patut la pakai tudung merah arini...
    Dr jauh staff kr nmpk sbb merelip hehe

    ReplyDelete
  2. tahun nk pegi gk ek..in red la ko..

    ReplyDelete
  3. Jenuh kot nk beratur ngn dak Aish..ala,.tingin sangat nk mkn KR..huhu

    ReplyDelete
  4. salam kenal..singgah n follow sini =)

    ReplyDelete
  5. kita ingt nak g skali amrul keje ptg plak ntah kul bape balik nye
    cam xde harapan je
    hehee
    eh klw g makan tu jgn lupe join contest
    tapi utk arini je contest tu
    mcm ktorg menang tahun lepas

    ReplyDelete
  6. best tu..klo dapat G..apokan daya..tak dapat kan...BZ je..arini pon balik lambat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...