Followers MamaTisya

Wednesday, January 30, 2013

aku dh bli...korang tkmo ke...murah je ni...cpt tgal 30minit je lg


lama dh nk try burger bakar kaw kaw 
so dh ada promo semurah rm 5 ni ..cpt2 la grab
aku test bli 2 ni dlu..1 single..1 double
so kalo korang nk bli klik link bwh ni



8 comments:

  1. tapi kena queu/amik nombor kan kalau nak beli burger bakar--so far lom termampu lagi nak gi queue hehhe

    ReplyDelete
  2. dekat nie ngn rumah, tapi nak beratur..aduhh....nti ar nak pk lagi

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/set-penyusuan-shaklee-paling-bajet-gila.html

    ReplyDelete
  3. dah lama tak makan kaw-kaw burger ni

    haish mengancamnyalah gambar burger dia kak. terang lg jelas haha

    ReplyDelete
  4. uiksss ganaz sungguh iklann.. sungguh mencengkam jiwa huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. meleleh air liur sya tgk burger tu :)

    ReplyDelete
  6. gambar tue jer dah menggugat iman

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...