Followers MamaTisya

Wednesday, January 30, 2013

aku dh bli...korang tkmo ke...murah je ni...cpt tgal 30minit je lg


lama dh nk try burger bakar kaw kaw 
so dh ada promo semurah rm 5 ni ..cpt2 la grab
aku test bli 2 ni dlu..1 single..1 double
so kalo korang nk bli klik link bwh ni



8 comments:

Mama Zharfan said...

tapi kena queu/amik nombor kan kalau nak beli burger bakar--so far lom termampu lagi nak gi queue hehhe

Saya Disini said...

sedpnye

eray said...

dekat nie ngn rumah, tapi nak beratur..aduhh....nti ar nak pk lagi

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/set-penyusuan-shaklee-paling-bajet-gila.html

cha said...

dah lama tak makan kaw-kaw burger ni

haish mengancamnyalah gambar burger dia kak. terang lg jelas haha

*∽ IZAN ∽* said...

uiksss ganaz sungguh iklann.. sungguh mencengkam jiwa huhuhuhu

myaishahhafiz said...

meleleh air liur sya tgk burger tu :)

Fieda Rafli said...

tak pernah lagi merasa.

mrs kayrul said...

gambar tue jer dah menggugat iman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...