Followers MamaTisya

Wednesday, January 23, 2013

wordless wednesday #80

1 bekas ni rm 3..sedap sos pencicah tu




 lama tk mkn KERANG BAKAR...yum2222...
ni mkn kt area umh je kt  BARAKAH PATTANI TOMYAM 

korang suka mkn KERANG BAKAR??



**last day arini .......jgn lupa tlg vote tisya utk menang adiah Fridge Magnet
klik link




8 comments:

Nad MamaZN said...

Nyumnyum!
Saya suka kerang rebus lgi...

Nana said...

kita makan kerang bakar mmg kat sini je la port dia sebab sos dia tu sedap
nak buat sendiri xpandai
sedap gile sos dia

cha said...

arghh sedapp tp sy lg suka beli kerang sendiri buat kerang rebus. puas makan sebab banyak kan huhu

Ayu azmir said...

memang suka sangat makan kerang bakar... yumyumyum....

~ana~ said...

suka mkn tp x suka part yg nak mengopek nya tu..hahaha...

Lynda Che Lah said...

owh tidak! sy dah lama ngidam makan kerang bakar tapi tak jumpa tempat..ni jumpa gambar tapi tempat jauh pulak..huhu

Sidratul Muntaha said...

aku suek kerang kukus lagi
tpi sedap jugak klu dpt sotong fresh bako..
yum yum yum

FazMas said...

Terliur tengok.. walaupun simple je makanannye tapi menyelerakan.. terasa lapar lak.. ahaks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...