Followers MamaTisya

Wednesday, January 9, 2013

#RED 2013 @KennyRogers...tk pyh Q :)


hah lunch td apa lg kita terjah kenny rogers
kata #RED2013 Roaster Eating Day


hah aku smp tgk2 tkde org Q.
.so apa lg cargas la trus di bawa ke meja..siap bole pilih lg:-p
agaknye rezeki aku berhalfmoon kot..:-p
e'eh ada kena mengena ke..hehehe



plan nk pegi 4 org tp last2 berdua je
time tgh tgu order si amiey whatsapp 
tnye aku p mkn Kenny Rogers kt mana
aku ckp kt Kl Convention Centre
aku ajk die join skali tp tkde geng katanye



actually set quater yg free tu side dishes nye 
tkleh pilih so mmg kena amik (coselaw,mash potato & baked bean)
tp sbb aku smp awal so aku ckp nk tukar baked bean tu ngan golden corn
opismate aku pn tukar ngan macaroni cheese



kecik tul ayam nye mayb sbb amik part drumstick 
cz kalo amik part wing rsnye beso skit
tp aku tk suka part wing cz byk isi ...
aku suka part byk tulang mcm drumstick tu

 ni time nk blk..tgk org tgh Q pjg tu tgu turn....

bff aku dila baru tgh Q time aku nk blk..die p mkn ngan bf die

pandangan dr blkng..time ni dlm 12.45pm so tk pjg sgt


so total mkn 2 org td rm 34 je so bahagi 2 just rm 17....
alhamdulillah kenyang even ayam kecik:-p


aku pegi outlet terdekat ngan opis td..kt area Kl Convention Centre
 kul 12.50pm aku dh blk opis:)

so korang2 yg tk sempat p lunch td..
blk kj bole p lg...slamat beratur uolsssss

korang yg pegi lunch td..lama ke beratur???

14 comments:

Nad @ MamaZN said...

kannnn
dah kate dah tadi..
akak pakai halfmoon, tu yg ada rezkii lebih skett, takyah Q arini, hihi

Nana said...

klw kuar awl skit dr org lain mmg xyah q
xpon pegi time org tgh keje kompom xyah q haha

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, comel pakai tudung half moon. manis je tengok. hee sedap ke kenny rogers?

ibuhebat said...

sedapnyaaa.. tapi hubby tak berkenan lak dgn kenny rogers ni huhu

Rozita said...

pakai spender merah boley? hahahhah
buy 1 free 1 kan..for tday

Saya Disini said...

sedpnye

cha said...

kenapala Nandos takde buat camni. sy ni hantu Nando's dari KR kak huhu

Gieyana said...

alahaiii..nak pegi ker tak stg..nak pegi ker tak nih!

sedapnyer tgk makaroni cheese uols nih! nakkkk!

SyaNa said...

eh eh camne termiss ni
huhu

Iela Fazielah said...

bstnyer...

Reflisia said...

best..kita tahun ni tak dapat join coz penat giler after kejer n malas nak kuar dah!

Chekgu Azrine said...

Adoi,,dh tahap mengidam dah ni tgok semua sedap!

Dee said...

kalau dee kt sana..dee gak kot..tp kt sini KR kt mid je..malas lak nak ke sana dgn masing2 busy nak submit report ke BNM :)

Zura@Iwan said...

kan dh agak..sure ko pakai halfmoon tu pegi KR..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...