Followers MamaTisya

Tuesday, January 22, 2013

memory card error :( :( :(




sgt sedih coz ptg smlm bila nk transfer gmbr dr camera ke computer kuar message 

MEMORY CARD ERROR..PLEASE CHECK THE CARD

pastu aku try bukak memory card cucuk kt CARD READER pn still tk ok


lps tu kuar message FORMAT THIS CARD
nk nangis cz byk gmbr yg tk transfer lg:(:(:(
dh la smlm gmbr yg paling latest celebrates busday bff

so blk umh buat card recovery cz dlu pernah terjadi gmbr terdelete
kalini memory card error..so recover dlu
lebih kurang 1954 gmbr yg recover blk
tp masalahnye bkn smua gmbr ok
ada yg nmpk sekerat..ada yg blur...huhuhu
redho je la...nanti korang tgk la entry aku gmbr sekerat:-p


**tkkn merajuk kot sbb aku dpt camera free dr Canon tu



**jgn lupa tlg vote tisya utk menang adiah Fridge Magnet
klik link
 

10 comments:

Nana said...

Ni la perkara yg palin takut tjadi
Nak2 klw gamba g oliday adoi mau nanges

mamaRIFQY said...

LORR..YE KER? mcmane leh jadi mcm tu kak amy?

Nad MamaZN said...

Die soh guna kamera baru kottt hee

Falsya said...

majuk tuh kut..tetibe mcm risau jugak..kite pun nak transfer la balik karang gambo2 dlm camera...mau sama2 nangis kite berdua nnt..hahhahaa

MrS. F!zA said...

MMC pon pndai merajuk ni..lum guna kmaera baru lg..heeee

Sidratul Muntaha said...

aku tingat lagi amsa mkn2 geng potong 3 thun sudah
bawak la kamero beso dabak tu
last2 kena format jugak mcm ko nih
hmm..
abis la seme gambo
lagi tak dpt nk buat ape

Mama Zharfan said...

ha...sbb dpt camera baru kot tu--kebetulan ajer..memang tension bab2 error ni

~ana~ said...

sayang nya kak..huhuhu...

Ibu Lala said...

Br teringt yg kamera kt rmh tu dah berbulan2 x cas..dia suh rasmi kamera baru tu..

FazMas said...

Lepas ni kena cepat-cepat buat backup dalam laptop ke, pendrive ke, atau nak mudah kat skydrive.. anytime boleh download balik.. selamat pun selamat dan boleh akses kat mana je.. cuba lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...