Followers MamaTisya

Tuesday, April 23, 2013

KEEK

org ada ko pn nk ada jugak...hahaha.....
aku aritu baru je ada akaun instagram 
lps tu aku tgk org dok update psl keek plak...
so skarang aku pn dh ada akaun keek...nk jugak kn...

korang yg tktau apa tu keek..
meh nk bg info utk yg blum tau....
keek ni mcm instagram 
tp instagram tu utk upload gmbr2.. 
keek plak utk upload video tp 36 saat je...
 nk pjg lg korang kena upload kt youtube la :-p

aku baru ada 1 video dlm keek..
saje test aritu...smlm ada buat keek time celebrates busday aku...
tp bila tgk blk...klakar plak...ye la tk pernh2 wat video kn... 
tgk la camner nk up ke tk...:-p

rmi artis ada keek...aku pn baru follow beberapa artis....
suka tgk keek anak tomok si arrian ....cute geram btul..... 
mmg ralit gk la tgk mcm2 video retis share kt keek
so saper ada keek meh update nanti aku nk tgk korangnye video...

ok aku ada soklan utk korang yg dh lama ada keek ni...
bole ke amik video yg kita dh pernah record mskkn dlm keek???
or mmg kena record thru keek yg butang ijo tu je??
aku ada tgk bole import tp bila try lama benor loading...
cher ajar skit aku yg baru nk kenal keek ni:-p

**kalo yg nk follow instagram @ keek cr nama mamatisya

13 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

Kita pun ada keek..nnt i follow u.. ntahla x pnh cuba upload video yg dah record dlm file lain msk keek...

Sidratul Muntaha said...

dh install tpi aku tak ade ati nk try lagi
ahaha
insta aku thn lagi la.
nnti klu dah smpai seru baru aku keek

Nad MamaZN said...

Sori xleh tolong.. Takde keek huhu

mummy_ayu said...

Aku pun dah ada acc but takde video pun...just tgk org lain punya jer

~ cik AiN pinky ~ said...

Ayah Arrian kate: "Biaaaasseeeee die niii....." hehehe =P

syawalsimpsons said...

nama jemah mcm biasa syawalsimpsons..

Zana Nordin said...

he he he....tu arrrr...
orang ada ig....kita pun nak ada ig gark....memula jer kemaruk ngan ig...now..dah terbengkalai dah ig tu..
keek pun sama...tp tak berapa ada mood nak main ngan keek nie..he he he...

nanti kit follow amy k

mamaRIFQY said...

na xade lagi keek..malas..hehhee...utk upload video kan? kalo rajin2 leh je nak install.skang duk gune wechat je..

eeda haziq said...

WAH...good.. ida pun baru je buat keek. ida dh follow mamatisya... :D ida wat pun sbb tgk org lain wat.. hehehe

eeda haziq said...

keek eira syazira yg artis tu pun best.. klako... :D

Eliss Mie said...

dua2 pun x dak lagi :p telefon x berapa nak smart :p

zarena heeney said...

dah mcm2 skang nie kan

Adlin Mohamad said...

kita ada amy jom follow kita follow amy kekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...