Followers MamaTisya

Friday, April 5, 2013

dpt Limited Edition Lanvin Me Box Set

bff aku tagged psl Harper's BAZAAR Malaysia ni kt fb..
so apa lg kelmarin kitorang cergas ke Pavi cz limited edition je kn


ada 2 tmpt kt pavi...Times Bookstore & MyNew...
tp kitorang keTimes Bookstore


ngam2 ada 3 box time tu..so cukup la utk kami bertiga
b4 ni tk pernah pn bc magazine ni
tp sbb yg ni ada limited edition pastu dpt gift...so rembat ler
magazine ni psl fashion, model

perfume Lanvin Me Miniature Perfume...wangiiii


selain perfume, dpt majalah,, note book & case


**kemenangan ke-28 utk 2013

7 comments:

syawalsimpsons said...

rezeki ye kak dapat perfume lagi

NinaAz said...

case tu awesome!

Nad MamaZN said...

Rezeki akak dpt perfume free lg :)
Adiah besday in advance

el said...

menang je beliau ni
geram betul hahahaha
tahniah lah..nak bau skit bleh hehe

p/s: el nk tya lah psl tune hotel danga bay ritu pergi USS kan..lau el just book double room tu for 3adult 3kids muat x?hahahaha

Nana said...

bae banyak dah dpt perfume free ni hehehe
ada kat fb free perfume kat mid valley
Hjg bln april kot

Mama Zharfan said...

berbaloi2 :)

Norliza Nordin said...

best3.. tahniahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...