Followers MamaTisya

Monday, April 1, 2013

menang hadiah bernilai rm 2500...alhamdulillah:)

salam uolssss...arini aku cuti lg
last friday aku cuti sbb nk pegi event ni
alhamdulillah berbaloi2 menang hadiah bernilai rm 2500

kad jemputan yg perlu dibawa..
cop redeemed tu cz aritu kn aku dh amik sample perfume

wajib pki soft pink..actually dlm kad jemputan tu tulis dress
tp aritu aku dh tnye kalo pki bj kurung pn ok
punya la susah nk cr soft pink cz aku byk bj pink tp bkn yg soft
actually kena ada 5 org bff...
aku kn dh 3 org bff lps tu cr la lg 2 org
dpt la diah & nana...tp bff aku sorg lg tu tk bole nk join
nasibaik la ada adik aku penyelamatnye

kena ada kt klcc tu kul 11 am..tp 10.30 diorang dh soh beratur..
10 group yg pertama akan dpt hamper bernilai rm 2500



jumpa sifu contest..sape lg kalo bkn ayu rafikah

posing lg

ada rupa mcm ifa raziah tk..hehehe

so smua ada 7 group je...mayb susah kot nk cukupkn 5 org bff
yg dtg pn ada gk bdk2..siap pki jeans color block lg
tp sbb dh tk cukup kn..so diorang dpt gk adiah..untung kn

smua group akan bergmbr ngan signage Signorina


lps tu ada adiah bonus...kena kira perfume yg tergantung ni...
pening jugak..cz bole confuse

bila dh btul jumlah kiraan..dpt kad ni...saper yg cpt jwb smua btul
dpt adiah bonus...sygnye group kami terlewat skit...dh ada group lain yg lg cpt

posing lg sementara nk amik adiah


group kitorang paling happening cz gaya ceria btul...
maunye tk ceria dpt adiah paling best
1 group dpt hamper rm 2500
so bahagi 5 org..sorg dpt rm 500...sukaaaaaa bangattttt





diah & nana dh blk...aku & bff tk blk lg cz ada event lg ptg tu




so stiap sorg dpt perfume & body lotion
best gilossss....wangiiiiii
aku dpt 4 sbb 2 aku punye..2 lg adik aku punye
paperbag tu katanye ekslusif dr Paris..so mmg limited je
ptt la bila aku minta katanye tkde dh..1 group dpt 2 paperbag je

**kemenangan ke-24 utk 2013

20 comments:

  1. Tahniah Sis dan semua..

    Memang happening nengok :D

    ReplyDelete
  2. ooo..ni yg kat FB tu..congrats!!

    ReplyDelete
  3. wowieeeee..rezeki uols..suka sgt kalo hadiah perfume mahal² ni..berbaloi2

    ReplyDelete
  4. memang sgt2 untung ! senang je kan? dapat hadiah yg sgt berbaloiii

    ReplyDelete
  5. bestnye. mmg hebat la..tahniah...lps ni wangi selalu la ek..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...rezeki :-)

    ReplyDelete
  7. tahniah!!! nak 1... hehhehe

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki berganda2...

    ReplyDelete
  9. wow...best nya dpt hadiah free...huhuhu...

    ReplyDelete
  10. tahniah...cantik lak soft pink ni....

    ReplyDelete
  11. wahhhh... senyum2 mekchu baca.. best nyaaaaaaa... bertuah uols.. konpem hari ni wangi2 pegi opis ni

    ReplyDelete
  12. alhamdullillah.. syukur menang uOls.. mmg nampak ceria... best arr... and i likeee sweet pink..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah murahnya rezeki akak. bagila tips masuk contest kak. teringat pakcik sy pun kaki contest. dulu masa perdana ria *ingat lagi tak* family kitorang je yang menang sebab dia guna nama family then family bawak lori pergi ambik hadiah haha

    btw comelnya berbaju pink

    ReplyDelete
  14. sungguh bestlah! lagi best bff dpt kan..jmpe nana & ayu lagi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...